Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή για το τροχαίο της οικογένειας Σκαρίμπα...


Αποτέλεσμα εικόνας για τροχαιο στην  κιρρα Ιτεα


 Ευχαριστήρια επιστολή 

   Με την επιστολή αυτή, θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες και τα σέβη μας στους ανθρώπους που έπειτα από τροχαίο ατύχημα που μας συνέβη στις 19/11/2017, συντέλεσαν ώστε να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας,  συγκεκριμένα στους παρακάτω:
-  Τους συνανθρώπους που κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια.
-  Τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που μετέβησαν έγκαιρα στον τόπο του ατυχήματος και φρόντισαν για τον ασφαλή απεγκλωβισμό και μεταφορά μας στο νοσοκομείο της Άμφισσας.
-  Το νοσηλευτικό προσωπικό που εφημέρευε.
- Την κ. Κυριακίδη Αλέξανδρο, εφημερεύοντα χειρουργό που διαχειρίστηκε ιατρικά το όλο συμβάν και χειρούργησε με επιτυχία την σοβαρά τραυματισμένη σύζυγο.
-   Τον Δ/ντή της χειρουργικής κλινικής κ. Αλεξανδρή Ηλία που συμμετείχε στην επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση  ενώ ήταν εκτός εφημερίας.
-  Τον κ. Παπαδόπουλο Χριστόφορο, εφημερεύοντα αναισθησιολόγο για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.
-   Την προϊσταμένη της χειρουργικής κλινικής κα Κυριάκου Αθηνά καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα τους κατά της διάρκεια της νοσηλείας μας.
 Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά στην υγεία τους, αυτοί και οι οικογένειές τους και να αξιώνονται πάντα να επιτελούν με επιτυχία το επαγγελματικό και επιστημονικό τους έργο.


 Οικογένεια
Δημήτρη και Διαμαντούλας Σκαρίμπα

1 σχόλιο:

  1. Κάθε τόσο δημοσιεύονται ευχαριστήριες επιστολές για την αποτελεσματικότητα του Νοσοκομείου. Και ξέρω και άλλες περιπτώσεις που δεν συνοδεύονται από τέτοιες επιστολές. Τελικά, αυτή η γκρίνια για το νοσοκομείο βασίζεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια μερικών; Μήπως όντως στο νοσοκομείο γίνεται εξαιρετική δουλειά που δεν αφήνουν τα μυωπικά πολιτικά γυαλιά μας να δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή