Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας Καμπαφλή - Μπαλακτάρη...



   Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας, για την καθολική συμπαράσταση, για την συγκινητική παρουσία στην εξόδιο ακολουθία, τα συλλυπητήρια μηνύματα και τις εκδηλώσεις αγάπης στο βαρύ πένθος μας από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Βαγγέλη Μπαλακτάρη. 

  Συγκλονιστική για εμάς υπήρξε η αγάπη του κόσμου, που πόνεσαν και δάκρυσαν μαζί μας για τη μεγάλη μας απώλεια, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που έτρεφαν για τον άνθρωπό μας. 

   Ο Βαγγέλης σε όλη του τη ζωή έδωσε αφειδώλευτα γενναιόδωρα και πηγαία, αγνή και ειλικρινή αγάπη, την οποία ανταποδώσατε στο μέγιστο βαθμό και με τον συγκινητικό τρόπο με τον οποίο τον αποχαιρετήσατε, με τις σκέψεις σας, τα λόγια σας, το πένθος σας, την εκδήλωση των συναισθημάτων σας. 

  Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. 

  Η Μνήμη του παρακαταθήκη για όλους μας. 

   * Το σαρανταήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, θα τελεσθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 9.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου, Προάστιο Μεσσηνείας, Δυτική Μάνη. 

 Με εκτίμηση 

Η οικογένειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου