Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Άμφισσας...


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 
 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας 
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ


                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                           Άμφισσα, 24 Μαΐου 2017 

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας στην τακτική συνεδρίαση της Τρίτης 23 Μαΐου 2017, με αφορμή πρόσφατα μεμονωμένα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στο Νοσοκομείο, ανακοινώνει στους πολίτες του Νομού Φωκίδας.
·         Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα ανυπόστατα, ψευδή, απαράδεκτα μεμονωμένα δημοσιεύματα, τα οποία δυσφημίζουν το Νοσοκομείο, θίγουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.
·         Διαβεβαιώνουμε για τα διαρκή, σταθερά βήματα ενίσχυσης του Νοσοκομείου, σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακούμε και κατανοούμε τα θέματα που προκύπτουν και καταβάλουμε ιδιαίτερες προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων.
·         Καθήκον μας είναι να προστατεύσουμε το έργο και το κύρος του Νοσοκομείου και να εμποδίζουμε κάθε προσπάθεια απαξίωσης και άδικης δυσφήμισης είτε του Νοσοκομείου, είτε του έργου των εργαζομένων σε αυτό. Κυρίως δε,να διαφυλάττουμε και να ενισχύουμε τη σχέση Υπηρεσιών Υγείας  -  πολιτών.




Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου 
του ΓΝ Άμφισσας

5 σχόλια:

  1. Τα δημοσιεύματα θίγουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών???Ένα μεγάλο μπράβο στους νοσηλευτές για την ευγένεια και το γερό στομάχι τους.Καμία σχέση Υγείας-πολίτη δεν διαφυλάσσεται σε αυτό το νοσοκομείο,δυστυχώς.Εκφράζω ιδίαν και πλήρως δικαιολογημένη άποψη καθώς έφτασα αιμόφυρτη ένα βράδυ προ ολίγων ημερών και όσο κι αν οι νοσηλευτές προσπάθησαν,αποτελέσμα δεν υπήρξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Διαβεβαιώνουμε για τα διαρκή, σταθερά βήματα ενίσχυσης του Νοσοκομείου, σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. " Μας λετε μερικα απο τα βηματα σας : γιατι εμεις δεν βλεπουμε κανενα.Το μονο που παραμενει σταθερα ειναι η σουιτα που παρεχετε σε διευθυντικο σας στελεχος οταν νεοδιοριστοι με τα μισα λεφτα πληρωνουν νοικι.Αυτη η διοικηση ειναι η χειροτερη στην χειροτερη περιοδο του νοσοκομειου. Κανενα θεμα δεν προχωρα ουτε καν θεματα διεκπεραιωσης.Η πλειοψηφια του προσωπικου πασχιζει καθημερινα αλλα συνεχως απο χειροτερη θεση.Πρεπει οσο υπαρχει ακομη περιθωριο να διασωθει οτι μπορει γιατι μετα απο λιγο δεν θα υπαρχει χρονος επιστροφης και οι υπευθυνοι θα εχουν ονοματεπωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά βρε παιδιά γιατί διαμαρτύρονται οι

    γιατροί σας δεν πληρώνονται από το κράτος είτε κάθονται είτε δουλευουν?Πάρτε ένα τηλ στο 1535 να δείτε σε κάποιους από αυτούς που δ διαμαρονται ποτέ βάζει ραντεβού ?Αυτά τα ελέγχει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπαμαι πολυ που το λεω,αλλα σε τετοιους πολιτες,τετοιους πολιτικους και περιθαλψη αρμοζουν,τελεια και παυλα.Τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα απ'ο,τι φανταζομαστε οτι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή