Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ποιος «κλείνει» ανερυθρίαστα το ΑΤ Ιτέας…;; Ποιος καταδικάζει 4 περιοχές της Φωκίδας…;;


 Αποτέλεσμα εικόνας για τμημα εξουδετερωσησ εκρηκτικων μηχανισμων
   Χωρίς συστολή ή έστω πολιτική διορατικότητα, προχωρούν ανερυθρίαστα στο κλείσιμο με το "σύστημα" της αφαίμαξης του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας! 
  
  Παίρνουν  ΔΕΚΑ (10 !!!) άτομα από τους μάχιμους αστυνομικούς του ΑΤ Ιτέας ενώ μειώνονται οι άντρες σε Γραβιά και Δελφούς κατά το ήμισυ… 

   Χωρίς πλέον ούτε την πρόφαση «εφαρμογής» του Καλλικράτη και γράφοντας την...συνήθη! δημόσια διαβούλευση εκεί που γνωρίζουμε, έχουν αποφασίσει άμεσα να προχωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες στην πλήρη αφαίμαξη, ουσιαστικά δηλαδή στο κλείσιμο της πλέον νευραλγικής Υπηρεσίας Δημοσίας Τάξεως στην πιο κομβική περιοχή του τόπου... 

   Το ΑΤ Ιτέας καλύπτει τρεις  δήμους του Καλλικρατικού Δήμου Δελφών και ένα της Δωρίδας! 
  - Ιτέας, 
 Δεσφίνας, 
 Γαλαξειδίου, 
 Τολοφώνας-Ερατεινής 
 και των Δημοτικών Διαμερισμάτων τους... 

   Το Τμήμα Ιτέας, γνωστό στο πανελλήνιο από το τρομοδέμα των «Πυρήνων της Φωτιάς» με τον μεγάλης ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό που είχε σκοπό να σκοτώσει! έχει αποδειχθεί ανάχωμα και επίκεντρο αστυνομικών εξελίξεων… 

   Από το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα στο παλιό γήπεδο του Αστέρα και το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο της γυναίκας μυστήριο, με τις γνωστές αποδράσεις του Μαλανδρίνου, τις σεσημασμένες ληστείες, ΡΟΜΑ κλπ είναι κόμβος και μοναδική διαφυγή με δυνατότητες εναέριες, οδικές και πλωτές. Ο ρόλος του στην κάλυψη της μοναδικής διασύνδεσης Κεντρικής και Νότιας Ελλάδος είναι μόνο ένας από τους τομείς που καλύπτει. 

   Η υποχρεωτική ύπαρξή του Αστυνομικού Τμήματος μόνο για το Λιμάνι Ιτέας που είναι διεθνής πύλη εισόδου συνθήκης Σένγκεν όσο και για την έντονη ...κινητικότητα της περιοχής (ορμητήριο Παρνασσού κλπ)... είναι αυταπόδεικτη! 

   Το εξαιρετικά δύσκολο και δύσβατο ανάγλυφο της τεράστιας περιοχής, το παραλιακό μέτωπο, η υψηλή τουριστική κίνηση, οι βαρέας λειτουργίας μεταλλευτικές εγκαταστάσεις καθιστούν απαγορευτική και την σκέψη της κατάργησής του με τον τρόπο της υποβάθμισης! 

  Το πλέον σκανδαλώδες είναι ότι μιλάμε για αφαίμαξη ΜΟΝΟ μάχιμων Υπηρεσιών και ΚΑΝΕΝΟΣ Γραφείου!!! 

   Ήδη ενημερώνονται οι φορείς για το σοβαρότατο αυτό ζήτημα που αφορά άμεσα την ζωή και την ασφάλεια των κατοίκων ενός τεράστιου τμήματος της Φωκίδας. 

   Ρωτάμε: 
 Ποιος παίρνει τις αποφάσεις και κάνει ασκήσεις επί χάρτου για την ασφάλεια των παιδιών και των οικογενειών μας;;; 

 Είναι πολιτικός; 
 Είναι θεσμικός; 
 Είναι στρατηγός; 
 Είναι Δ/ντής; 

 Ψάχνουμε Ο Ν Ο Μ Α …!

2 σχόλια:

  1. Το λιμεναρχείο πότε πάει Άμφισσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λιμεναρχείο να έρθω στο Λιδωρικι έχουμε και εκεί νερό,χωριά τα κοντοσουβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή