Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η επίσκεψη της Άννας Καραμανλή στην Φωκίδα...

Φωτογραφία της Georgia Kapareli-kapourou.

   Η Τομεάρχης Αθλητισμού της Ν.Δ., Βουλευτής Β Αθηνών κ. Άννα Καραμανλή κατόπιν προσκλήσεως της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών περιόδευσε στην Άμφισσα και την Ιτέα, επικεφαλής κλιμακίου αποτελούμενο από τους πολιτευτές του νομού και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών. 

   Επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Άμφισσας και της Ιτέας, όπου συναντήθηκε με τοπικούς αθλητικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι και την ενημέρωσαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές υποδομές στις περιοχές της Άμφισσας και της Ιτέας αλλά και όλου του νομού Φωκίδος. 

  Η κ. Καραμανλή επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, όπου και ενημερώθηκε για τα οξύτατα προβλήματα αστυνόμευσης που αντιμετωπίζει ο νομός. 
  Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε σε μεγάλη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δελφών στην Ιτέα με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ...

1 σχόλιο:

  1. λένε οι κακές γλώσσες οτι κει στην αστυνομία που επήγε δεν συνάντησε το σωματείο των αστυνομικών, μα καλά τόση εμπάθεια πια,γιατί άραγες;και το χειρότερο είναι ότι είχε και αστυνομικό εκλεγμένο στα τοπικά του κόμματος ο οποίος ηταν μαζι της στη βόλτα στης στη φωκιδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή