Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δ. Καραγιάννης: εκτός από την δικαστική τους δίωξη, η ντροπή του πολιτικού αμοραλισμού θα συνοδεύει πλέον Δήμαρχο Δελφών και Τσονάκα για τις ηθελημένες συκοφαντίες τους, μετά την αθώωσή μου...!!

ΔΗΛΩΣΗ 

 του Δημητρίου Καραγιάννη του Νικολάου 
πρώην Αντιδημάρχου 
Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου 
 Δήμου Δελφών  
                                                             
(Άμφισσα 13-02-2017) 

  Συμπολίτισσες-ες,

   Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας, προκειμένου να γνωστοποιήσω σε όλους σας την απόφαση του Πρωτοδικείου της Άμφισσας (με ημερομηνία 10-02-2017) η οποία με έκρινε ΑΘΩΟ από κάθε κατηγορία. 

   Η απόφαση αυτή αφορά την υπόθεση δήθεν ατασθαλιών της Σχολικής Επιτροπής στο διάστημα της οποίας προσωπικά προέδρευα. 
   Οι κατήγοροί μου (Παναγιωτόπουλος – Τσονάκας), πρώην φίλοι - συνεργάτες - συνάδελφοι, με παρουσίασαν ως καταχραστή, παραπέμποντάς με στην Δικαιοσύνη και εκδίδοντας ταυτόχρονα δυσφημιστικό – συκοφαντικό Δελτίου Τύπου για το πρόσωπό μου. 

  Ακυρώνοντας χρόνια προσφοράς και παρουσίας μου στον ιστορικό αυτό τόπο της Φωκίδας, προσπάθησαν με περίσσεια εμπάθεια και πολιτικό - αυτοδιοικητικό αμοραλισμό να με εμφανίσουν ως κοινό κακοποιό του Δήμου και των πολιτών του. 

   Με την απόφαση του Πρωτοδικείου, που με παραδίδει «λευκό και αμόλυντο» στην κοινωνία των Δελφών και της Φωκίδας γενικότερα, η προσπάθειά τους αυτή κατέπεσε στο κενό. 

   Ανεξάρτητα από την θέλησή μου να τους διώξω δικαστικά ή όχι, η ντροπή για αυτή την πράξη αφιλίας, χαιρεκακίας, εμπάθειας, συκοφαντίας θα τους καταδιώκει και θα τους βαρύνει για πάντα (και παντού) και ας έχουν υπόψη τους αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει: «στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις και ότι κάνεις το βρίσκεις». 

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους-ες εσάς που πιστέψατε σε μένα και είχατε τη βεβαιότητα της αθώωσής μου, όλους-ες, όσους-ες σταθήκατε δίπλα μου εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη βοήθειά σας. 

  Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που όχι μόνο μου συμπαραστάθηκε αλλά έδωσε με μοναδική αξιοπρέπεια και υπηρηφάνεια τον δικό της αγώνα (για 2 περίπου χρόνια) για να λάμψει η αλήθεια και να μην κηλιδωθεί στο ελάχιστο το πρόσωπό μου και η ίδια. 

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της νομικής υποστήριξής μου, που αταλάντευτα και δυναμικά έδωσαν το δικό τους αγώνα για την πανηγυρική αθώωσή μου. 

   Δηλώνω ότι παραμένω πιο δυνατός και πιό «μάχιμος» στις επάλξεις του αγώνα για ένα καλύτερο Δήμο Δελφών, τιμώντας τη διαχρονική εκτίμηση και εμπιστοσύνη σας. 

Με τιμή 
Δημήτριος Νικ. Καραγιάννης

4 σχόλια:

  1. Μη κάνης πίσω Δημήτρη τοποθέτησε τους στη σέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως θα μπορούσε ο κ. Καραγιάννης να δημοσιεύσει αντίγραφο της αποφάσεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορεί, για τί αθωώθηκε σύμφωνα με ειδική διάταξη που λέει ότι αν ο αυτός που πήρε τα λεφτά, τα επιστρέψει, παύει η δίωξη.Σύμφωνα με παραδοχή του ίδιου, τα είχε πάρει.Οπότε.....

      Διαγραφή
  3. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΞΑΧΝΩΣΗ.
    ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΣΤΕΡΕΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΤΑ ΨΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΤΕΡΕΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ????
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή