Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Οι εθελοντές του παιδικού τμήματος «ΓΙΩΤΑ ΜΑΔΟΥΡΑ» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας...

 






















    






   Το παιδικό τμήμα «ΓΙΩΤΑ ΜΑΔΟΥΡΑ» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Κυριακοπούλειο-Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας...

  Οι καλύτερες ευχές, οι ευχές των παιδιών της Ιτέας και της Κίρρας, στολίζουν από χθες Κυριακή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. 
 Δεκάδες παιδιά από όλα τα σχολεία έφτιαξαν πρωτότυπες κατασκευές, έγραψαν πολύχρωμες ευχές (συμμετέχοντας στο «Εργαστήρι των ευχών για το 2017» της Εθνικής βιβλιοθήκης). 
 Συνδύασαν απλά υλικά (χρωματιστό χαρτί, χρυσόσκονη, ακόμα και καλαμάκια) και χρησιμοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους τα μετέτρεψαν σε πολύτιμα στολίδια! 

 Το τετράμετρο αληθινό έλατο στολίστηκε με τα έργα των παιδιών και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό! 
 Παράλληλα ευχές των παιδιών της Ιτέας και της Κίρρας θα σταλούν στην Εθνική Βιβλιοθήκη και θα κάνουν ποδαρικό στο νέο της σπίτι για το 2017! 

  Οι εθελοντές/τριες της βιβλιοθήκης από μέρες πριν οργάνωσαν την όλη διαδικασία (επιλογή υλικών, κατασκευών κλπ), την ίδια μέρα από το πρωί προετοίμασαν το χώρο ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βοήθησαν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους. 

Μίτση Αγγουρά, 
Θεώνη Δημοπούλου, 
Αγάθη Κουλελή, 
Ρούλα Παπαχρήστου, 
Βαγγελιώ Μπεμπή.

  Συμμετείχαν στην προετοιμασία αλλά δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν την Κυριακή 
η Ήλια Λύτρα, 
η Αλεξάνδρα Τσακίρη
και η Κατερίνα Κρίτσα...

1 σχόλιο: