Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Αθωώθηκε ο Νίκος Φουσέκης! Θα είναι ο επόμενος βουλευτής Φωκίδας…;;


Αποτέλεσμα εικόνας για νικος φουσεκης φωκιδα αμφισσα 




   



  Αθωώθηκε πριν λίγη ώρα στο Εφετείο Λαμίας ο πρ. Νομάρχης Φωκίδος και πρ. Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης για την πολύκροτη υπόθεση Τουμπανάρια – Αλαφόκαστρο Παρνασσού!! 
  
 Όσοι γνωρίζουν καλά τον ισχυρό άντρα που απασχόλησε όσο κανένας την κοινή γνώμη στην περιοχή, ακόμη και πανελλαδικά, υποστηρίζουν ότι είναι θέμα δικαίωσης, τουλάχιστον για τον ίδιο, ο προσανατολισμός του στην κεντρική πολιτική σκηνή και η διεκδίκηση της βουλευτικής εκπροσώπησης της Φωκίδας…

    Οι οιωνοί πάντως είναι ανοιχτοί για τον ισχυρό Φωκέα αφού συγκεντρώνει πολλές πλευρές και τάσεις εκτός των αναποφάσιστων του εκλογικού σώματος της μονοεδρικής, κυρίως στις τάξεις των απογοητευμένων της Νέας Δημοκρατίας… και όχι μόνον! 

 Άλλωστε την τελευταία του επιστολή πριν δύο περίπου χρόνια, όταν παραιτήθηκε προεκλογικά από Δήμαρχος Δελφών λόγω της υπόθεσης, έκλεινε με την υπόσχεση:

"Εις το επανειδείν,
Νικόλαος Δημ. Φουσέκης,                                    Άμφισσα, 11.04.2014"...

24 σχόλια:

  1. EΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΕΛΟΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα παθαινει οποιος ζει "μονο στα ονειρα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΕΛΟΣ Ξ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδικο δεν του εφταναν τα 16 χρονια κονομας και αρπακτη εκανε και τον μεσιτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα δικαιώθηκαν και αυτοί που πίστεψαν σε αυτόν και δεν τον πρόδωσαν.

    ΤΣΕ12 Απριλίου 2014 - 11:22 μ.μ.

    Στο επανιδείν αδερφέ. Θα σε περιμένω για νέους αγώνες.
    Ο λαός είναι μια κοινωνία ανθρώπων πολύ αχάριστη - Ηρόδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στιχομυθία την ημέρα παραίτησης του Ν.Φουσέκη από την θέση του Δημάρχου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

    ΤΣΕ13 Απριλίου 2014 - 2:06 μ.μ.

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    Ανώνυμος13 Απριλίου 2014 - 11:34 μ.μ.

    αγνωστε ΤΣΕ, ο κ. Φουσεκης στην φωτο πιο πανω, στεκεται απεναντι στα κτιρια του ΤΕΙ για τα οποία ξοδευτηκαν καποια 100+ χιλιαρικα για μια αεριτζιδικη μελετη και αλλα τοσα για μια πραξη διανοιξης δρομου που ειναι ακομη στα σχεδια, κ μπροστα απο τις φυτειες του περιφερειακου (καποιες μπαζωμενενς νησιδες) που ξεπερασαν κατα πολυ τα 100+ χιλιαρικα. κατα τα αλλα γραφεις για συνανθρωπους που πεινανε κ.α. συμπονετικα. Καλη σου Ανασταση κ σενα.
    ΤΣΕ14 Απριλίου 2014 - 9:42 π.μ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ.ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΟΗΜΑ. Υ.Γ. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ 16 ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    Ανώνυμος15 Απριλίου 2014 - 8:57 μ.μ.

    ΤΣΕ, ΜΗΝ ΣΥΝΧΥΖΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΕΩΣ ΤΩΡΑ, Κ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ). ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γκόμενα που παλιά ήταν αξιέραστος, κλαίει στη θάλασσα της Ιτιάς. Τι κακό έπαθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΙΚΟ ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΣΠΗΣ

    "Εις το επανειδείν, ΑΔΕΡΦΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ..ΤΡΙΧΙΑΔΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
    ..., ..., ..., και η παρεουλα των συκοφαντων,λιγες ημερες
    πριν την εναρξη της δικης,με συγκεντρωσεις και πανο μπροστα στο μουσειο των Δελφων,καθως και με ανακοινωσεις στο ηλεκρτονικο και
    εντυπο τυπο,μας παρωτρειναν εμας τους δημοτες να παρευρεθουμε στην
    εναρξη της δικης στη Λαμια,με σκοπο να επιρεασθει το Δικαστηριο
    εναντιον του επι 16 συνεχομενα εκλεγεντα ετη Δημαρχου και Νομαρχη
    Ν.Φουσεκη.
    Δυστυχως για εσας,δεν σας ακολουθησε κανεις.Μεινατε μονοι σας.
    Ολα αυτα τα χρονια,και ηταν παρα πολλα,που κρατησε η δικη,δεν στα
    ματησατε ουτε μερα,να τον διασειρετε λισαλεα.
    Σημερα,μετα απο 8 χρονια δικαστικης διαδικασιας και ταλεποριας,
    μετα απο την αδικη παραιτηση του απο την Δημερχεια,μετα την δια
    πομπευση του και απο τον εντυπο τυπο και μεριδα του ηλεκτρονικου,
    σημερα ηλθε η αποφαση της Δκαιοσυνης. Ηλθε η ωρα της αληθειας.
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗς ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.
    Οσο, για ολους αυτους τους περιγελους σηκοφαντες,ενα ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΤΥΣΙ
    ΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι γιατί αθωώθηκαν, γιατί πιστεύω ότι υπηρέτησαν το καθεστώς που πίστεψαν. Δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από αυτό που το σύστημα επιβάλλει στους άρχοντές του.
    Το δικαστήριο όμως δεν αμφισβήτησε τις πράξεις τους, απλά αμφέβαλε αν τις έκαναν με δόλο ή χωρίς δόλο.
    Το δυστύχημα για τον τόπο παραμένει σοβαρό.
    Ερώτημα
    Επιτρέπεται αυτοί που μας διοικούν να πέφτουν σε «λάθη» που είναι καθοριστικά για την πρόοδο του τόπου τους, ανεξάρτητα αν τα έπραξαν με δόλο ή όχι;
    Μια δημόσια συγγνώμη στον κόσμο που τους εμπιστεύτηκε να τον διοικήσουν και δεν τα κατάφεραν, χωρίς δόλο θέλω να πιστεύω, γεμίζοντας τον παγκόσμιας φήμης αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και τον μοναδικό Παρνασσό με αυθαίρετες κατασκευές, θα δείξει ανωτερότητα και πρέπει να την ζητήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΖΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ..ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ???
      Ή ΜΗΠΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ???
      ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΟΠΛΗΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ????

      Διαγραφή
    2. Χαιρόμαστε που χαίρεσαι γιά λίγο ακόμα. Γιατί σε λίγο θα λυπηθείς πολύ. Εσύ που όλοι ξέρουμε ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!! Παλιά όταν νόμιζες ότι είσαι καβάλα, έγραφες το ονοματάκι σου. Τώρα γιατί δεν το γράφεις; ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΕΕ; Καλά κάνεις. Έτσι πρέπει. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ...

      Διαγραφή
  13. "Ανώνυμε" 9:48, το παραμυθάκι σου το διαβάσαμε και στο ...........ss . Μην κουράζεσαι.Κάνε κουράγιο, γιατί προσεχώς θα τρέχεις.Πολύ τρέξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυριε βουρστοσχινιαμου ταλαιπορε τοσα χρονια μηχανικοσ εσει δεν εμαθεσ ακομα οτι σε λιεσ επιφανειεσ η λασπη δεν κολα και πεφτει στα μουτρασου . Δικομανησ και εσει ε ?
    Ειχαμε καποτε το μαστροδικαιο θεοσ χορεστον με τα δικαστηρια μασ βγεικε τωρα ενασ καλικαντζαροσ βουρτσοσχοινιασ ονομαζομενοσ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανεις δεν εχει αμφιβολια, οτι τα κινητρα των συκοφαντων,στην υπο θεση αυτη, ηταν πολιτικα.Ηταν το μοναδικο τους εμποδιο,στα πολιτι τους σχεδια. Και επρεπε να τον βγαλουν απο τη μεση.Τα υπολοιπα ειναι γνωστα,το τι εγινε στις Δημοτικες και στις βουλευτικες εκλογες και τα φρουτα που μας προεκειψαν.
    Φερνοντας στο μυαλο μας τους πριν Φουσεκη και τους μετα,καταλαβαινουμε γιατι εχει καταξιωθει στη συνειδηση του φωκικου λαου.και επειδη ξερω οτι ειναι και μεγαλοψυχος ειμαι σιγουρος,οτι δεν θα ασχοληθει με αυτους που τον πολεμησαν,αλλα θα τους παραδωσει στην περιφρονηση των συνδημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΌ ΤΕΛΕΊΩΣΕ.ΣΕΙΡΆ ΈΧΕΙ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΔΥΣΦΉΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΌΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΛΊΓΟ ΥΠΟΜΟΝΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAI TΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ? Ο ΦΣΕΚΣ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜ..... ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ? ΞΕΧΑΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΟΥ ΛΑΣΠΟΝΕΣ ΘΑ ΣΑΦΙΣΟΥΝΕ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΑΤΕΨΕΙ ΤΩΡΑ ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΑΒΑΛΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΕΙΑ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΣΣΣΣΣ ..... ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ .ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑ ..... Η ΖΩΗ ΦΕΒΓΕΙ ΡΕ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ? Η ΚΑΚΙΑ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑ..ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΒΟΥΣΕΙ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΕ . ΤΑΛΕΠΟΡΙΑ ΓΙΑ 4 ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΝΤΡΓΚΕΣ .ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΕΡΙΧΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΑΣ ΤΙ ΑΛΑΞΑΤΕ ΤΙ ΣΩΣΑΤΕ ΡΕ . Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΜΟΥΓΚΑ Ε ? ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ? ΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ? ΑΣΕ ΡΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΤΩΡΑ . ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΕΓΟΝΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟ 2003 ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ? ΕΣΕΙ ΑΝ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ? ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΙΚΑΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΝΟΜΙΖΩ Ε ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΙΚΕ ΤΟ ΦΑΜΟΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΩ . ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΟΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΤΗΣ ΑΝΑΟΡΕΟΘΕΤΙΣΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ? ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΟΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ UNESCO ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ?ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ . Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ UNESCO EXEI SYNTETAGMENES ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ? ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΛΤΣΗΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΟΡΕΟΘΕΤΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΣΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ? ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΣΕΜΙΝΑΡΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΝΑΧΕΙΣ . [ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΕΙΑ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...... ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΓΙΑ ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ ? ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ? ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΟΥ ΔΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ? ΞΕΡΕΤΑΙ ? ΠΩΣ ΠΛΗΡΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ?
    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΑΒΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΗ ΞΕΡΕΤΑΙ ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΓΙΑ ? ΕΕΕΕ ΠΩΣ ? ΠΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DELFIOTIS IME KE KATALAVA POLA GIA TA IPONOOUMENA IMOUNA STI DIMARXIA TOTE IPALILOS EPESE DORO ENA KOREATIKO AUTOKINITO MPLE XROMA GIA TO MESITI TON XORAFION TOU DIMARXOU STO PARNASO . KSERO KSERO KE KATALAVA KE TO PARASKINIO POU PEKSANE SE VAROS TIS KOLONIAS POU EDOSE TIN EGKRISI APO TO MOUSIO TO 2003 GIA TO XORAFI TOU DIMARXOU KSERO KALA POS I KOLITI TIS MESITRIAS OTAN O DIEFTINTIS TOU AGORASTI TON SXOLASAN APO TIN ETERIA GIATI EKANE LAMOGIES STAFENTIKOTOU [ AFTOS IXE NTARAVERI ME TO MESITI KE EKANE TO DORO ]ARXISE TOTE I METODEFSI ME TIS KOLITES KE ERXOTAN KE O KIRIOS KATIGOROS MIA STI DIMARXIA MIA STO MOUSIO . TORA KATALAVA TI PEXTIKE DIO I LOGI ENAS I KOLONIA POU EGINE PROISTAMENI KE DEN EKANAN TIN ALI TI KOLITI KE DETEROS LOGOS GIATI SXOLASE O IPEFTINOS APO TIN ETERIA TOU AGORASTI . NE SIMFONO DIAVOLOU KALTSES . THELANE TIN KIRIA KOLONIA FILAKI POU IPOGRAPSE KE TO DIMARXO POU DE TON XONEVAN .

      Διαγραφή
  19. Καμαρωτος......μονιμα με τα δυο χερια στις τσεπες,του μεσοπεσμενου μαντελονιου.......με μια τραγιασκα καφετι στο κεφαλι......υπερωπτης
    κοιτωντας μια τον ουρανο και μια τη γη ......σπανια κινειται σε δρομο .......μονιμα επι του πεζοδρομιου .....μονιμα με κατι ντοσιε στα χερια.......μονος.......μονιμα εξω απο τα δικαστηρια.... στην Αμφισσα, το μονιμο ανδρο του,ενα hotel του ομομυολου εργολαβοξενοδοχου......εκει καταστρωνονται τα δικογραφα.....α,και ενας Σεγδιτσιωτης καθηγητης στο ντουετο....ρε συ,Bill,....ντροπη....ξεφτελισες το χωριο....εισαι και συνχωριανος του Νικου
    Παλια,πρασινοφρουρος.....Α κατηγοριας....μεγαλοεργολαβος
    εργα....εργα.....εργα ....μασες. Και μετα,οπως οι περισσοτεροι βολεμενοι πρασινοι,στα πρωτα εδρανα των Συριζεων......τον βλεπω μονιμα στη πρωτη καρεκλα.....σε ολες τις προεκλογικες ομιλιες του Συριζεου υποψηφιου....Μεγαλο καφενειο ΙΤΕΑ,Δεσφινα,Συκια,Μουσουνιτσα,Δαφνο....παντου..εργολαβοκοματαρχης...Ο αγωνας του δικαιωθηκε...και εμεις ψωνισαμε απο σβερκο
    Αντιθετα ο λασποαγωνας του,ΔΙΚΑΙΩΣΕ το ΦΟΥΣΕΚΗ.
    Τις τελευταιες ωρες,τον βλεπω με πολλες επισκεψεις στο μωλο Ιτεας
    ΣΧΟΙΝΙΑ ΠΑΝΤΩς ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή