Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Αλλαγή ... φρουράς στην Πυροσβεστική Άμφισσας. Στην Λαμία ο Μωράτης...


 Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροσβεστική Άμφισσας


   Μετά από δύο (2) χρόνια σχεδόν όπου υπηρέτησα ως Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας και στον Νομό Φωκίδος, με απόφαση του κου Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος μετατίθεμαι και αναλαμβάνω την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Βιομηχανική Περιοχή (Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ.) Λαμίας. 

   Θα ήθελα απερχόμενος, λόγω της μεταθέσεώς μου να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου δημοσίως σε όλους τους φορείς και τις Αρχές του Νομού Φωκίδος για την συνεργασία και την στήριξή τους , αλλά και σε όλους τους πολίτες του Νομού Φωκίδος για την εγκάρδια φιλοξενία τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά όλο το προσωπικό (Μόνιμοι – Π.Π.Υ. - Συμβασιούχοι – Εθελοντές), της Π.Υ. Άμφισσας, της Π.Υ. Ιτέας και των Πυρ/κών Κλιμακίων Πολυδρόσου και Λιδωρικίου για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Αποχωρώντας , αισθάνομαι χαρά πιστεύοντας ότι έχω επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον μου , έχοντας κάνει όλο αυτό τον καιρό ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, μαζί με το προσωπικό των Π.Υ. και Π.Κ. του Νομού Φωκίδος για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Πολιτών και του Κράτους, αποκομίζοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες εντυπώσεις από τον Νομό Φωκίδος.

   Εύχομαι στον νέο Διοικητή Αντιπύραρχο Σίμο Αποστόλου , ο οποίος αναλαμβάνει την Διοίκηση της Π.Υ. Άμφισσας και του Νομού Φωκίδος, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του!!!

 Ο Διοικητής 
 Π.Υ. Άμφισσας 
και Δ.Π.Υ. Ν. Φωκίδος 
Ανδρέας Στεφ. Μωράτης 
 Αντιπύραρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου