Πάσχα Κυρίου Πάσχα!!!

Πάσχα Κυρίου Πάσχα!!!
Πάσχα Κυρίου Πάσχα!!!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

" Εξερευνητές του κόσμου" με δίπλωμα από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας...


 Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας...


  Το διήμερο 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τη λήξη του καλοκαιρινού προγράμματος που έγινε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας-Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» με θέμα «ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ». 
  Τα παιδιά που πήραν μέρος στις 15 δράσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έγιναν αρχιτέκτονες, ποιητές, φυσικοί, ζωγράφοι, γλύπτες, φυσιοδίφες, αρχαιολόγοι, φωτογράφοι, συγγραφείς και έτσι έγιναν εξερευνητές του κόσμου. 

  Το διήμερο λειτούργησε στη βιβλιοθήκη τις απογευματινές ώρες έκθεση με τα έργα των παιδιών. Το Σάββατο στη γιορτή λήξης έγινε μια σύντομη παρουσίαση των καλοκαιρινών δράσεων και ακολούθησε η προβολή της 10λεπτης ταινίας «Μια καλοκαιρινή ανάμνηση» με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες των παιδιών στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας.

   Όλοι, μικροί-μεγάλοι, απολαύσαμε την πολυτάλαντη Αναστασία Βίλλα-Δαραδήμου, παιδαγωγό και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, να μας διαβάζει την αστεία ιστορία του μικρού Λεωνίδα.

   Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές που πραγματοποίησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της γιορτής. 

  Τα παιδιά που συμμετείχαν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα μπορούν να παραλάβουν το δίπλωμά τους από τη βιβλιοθήκη πρωινές ώρες .


 Η Πρόεδρος 
Της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας Δήμου Δελφών 
Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου