Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Δρακάκης: η δειγματοληψία της BIOLAB στο πόσιμο νερό έδειξε επικίνδυνα αποτελέσματα! καλώ την "ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ" του Δήμου Δελφών να κοινοποιήσει τα δικά της ευρήματα...!!!

ΠΡΟΣ : 1) ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 104, 
Αθήνα 115 27, Ελλάδα 

ΚΟΙΝ : 
1) Aντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Κα Μαρία Ανδρεοπούλου 
2) Πολίτες στο Προσκήνιο Κον Παναγιώτη Μέγγο 
3) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 



Κύριοι ,

Επειδή από πρόσφατα δημοσιεύματα αλλά και από τους πίνακες αποτελεσμάτων της εταιρείας BIOLAB«Χημικά κ Μικροβιολογικά εργαστήρια» που ανήρτησαν με δελτίο τύπου η Δημοτική παράταξη «Πολίτες στο Προσκήνιο» στις 3/8/2016 σε ένα από τα πέντε (5) δείγματα που πήρε από την οικία μου εκπρόσωπό σας προσδιορίστηκαν 115 κολοβακτηριοειδή αλλά και στα υπόλοιπα δείγματα οι τιμές είναι υψηλές συνεπώς το νερό είναι επικίνδυνο για την υγεία μου και την υγεία των συμπολιτών μου στην περιοχή της Ιτέας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.


Ενεκα τούτου ζητώ ΑΜΕΣΑ :


1)   Τα αποτελέσματα των δικών σας αναλύσεων .


2)      Να επιβεβαιώσετε ότι έγινε από τον εκπρόσωπό σας και παράλληλη δεύτερη δειγματοληψία τα αποτελέσματα της οποίας εστάλησαν για μικροβιολογικές αναλύσεις από την δημοτική παράταξη «πολίτες στο προσκήνιο» στην εταιρεία BIOLABπαρουσία ανθρώπων του Δήμου Δελφών
    α) Αντιδημάρχου Ιτέας Κας Λιάνα Πιλάλα – Τσακίρη
    β)Ο υπεύθυνος για την ύδρευση υπάλληλος του Δήμου Νίκος Τσιπούρας αλλά και μελών της Αντιπολιτεύσεως
     γ) Δημοτικής παράταξης «Πολίτες στο Προσκήνιο»  Κας Π. Kασούτσα,Κου Π. Μέγγου, Κου Τ.Μέγγου και Δημοτικής παράταξης «Απολλώνειο φώς – καθαρή Λύση» Κου Γ. Δρακάκη .


3)      Να επικοινωνήσετε με την εταιρεία BIOLAB και να μου διευκρινήσετε την διαφορά μεταξύ των δυο αποτελεσμάτων .


4)      Να απαντήσετε στο δελτίο τύπου του Δήμου που υπογράφει η Αντιδήμαρχος Κα Ανδρεοπούλου η οποία ΑΓΝΟΕΙ ποιός έκανε την δειγματοληψία μιας και η δημοτική αρχή ήταν παρούσα διά της έτερης Αντιδημάρχου Κας Λιάνας Πιλάλα – Τσακίρη .


Επειδή όλα αυτά αγγίζουν τα όρια της ποινικής δίκης  επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου.


Αναμένω άμεσα την απάντησή σας .


Γεώργιος Δρακάκης

Δημοτικός Σύμβουλος

5/8/2016

11 σχόλια:

  1. Γιώργο, το τερμάτισες.Αν αυτά είναι τα επιχειρήματα σου και του άλλου οι βοσκότοποι, τότε την έχετε βάψει όλοι σας!Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα με τα οποία μπορεί κανείς να ασχοληθεί, από τα κολοβακτηρίδια που δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...!!! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνθήκες της δειγαμτοληψιας,το σημειο,η μέθοδος είναι πιστοποιημένες κα επαναλήψημες;Επίσης ο δειγματολήπτης είναι πιστοποιημένος από κάπου;Η μέθοδος λήψης και η εξέταση του δείγματος;Το δίκτυο νερού που έγινε η δειγματοληψία ποιος το ελέγχει;Μετά τη λήψη τη μεταφορά και φύλαξη του δείγματος ποιος την ανέλαβε;Από περιέργεια δηλαδή.... Μακάρι να είναι λάθος το δείγμα γιατί πάμε χαμένοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 4¨46 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΧΙ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ...ΕΔΩ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ !!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη ξεχάσεις να πάρεις για μάρτυρα στα δικαστήρια και τον άλλον το δικομανή.Ρε που μπλέξαμε!

      Διαγραφή
    2. "ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ........
      ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!"
      ΚΑΛΟΣ Ε; (Τον τόνο . Πρόσεξε τον τόνο).

      Διαγραφή
    3. Ειρωνικά σχόλια σε ένα τόσο σοβαρό θέμα μόνο ένας αδαείς θα έκανε.Τελικά μην αναρωτιέστε γιατί αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά.

      Διαγραφή
  5. Απολλωνειο φως τι σημαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . Ο ΜΕΓΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Τ Ο Σ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΟΡΙΩΝ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ Μ Ο Ν Ο ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ Ο ΜΕΓΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ Κ@ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ . ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΜΠΛΕΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΚΟ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΧΛΩΡΙΩΣΗ ????
    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΜΑΛΛΙΑ-ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή