Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη τώρα! στο Νοσοκομείο Άμφισσας: ΜΟΝΟΝ χειρουργός εφημερεύει καθημερινά...!!! καταγγελία εργαζομένων για τον ΥΠΕάρχη...


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΆΜΦΙΣΣΑΣ 
& ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 
   Τους τελευταίους 16 μήνες μαζί με τους πολίτες της Φωκίδας βιώνουμε την υποβάθμιση του Γ,Ν Άμφισσας.

   Για 16 μήνες η παθολογική κλινική παραμένει ουσιαστικά κλειστή , αφού στο Γ.Ν Άμφισσας υπηρετεί μόνο ένας παθολόγος. Όλο αυτό το διάστημα η πολιτική ηγεσία και οι φορείς του τόπου αναλώθηκαν σε υποσχέσεις, που όπως αναμέναμε δεν υλοποιήθηκαν, γιατί δεν είχαμε αυταπάτες σχετικά με τις δυνατότητες παραγωγής ουσιαστικού έργου από διοικήσεις νοσοκομείων που είναι αναγκασμένες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τη μνημονιακή πολιτική λιτότητας και περικοπών στην υγεία. 

  Το πρόβλημα όμως του νοσοκομείου είναι η έλλειψη μόνο παθολόγων; εφημερεύει καθημερινά καρδιολόγος; αναισθησιολόγος ; νεφρολόγος; γυναικολόγος; παιδίατρος; ορθοπεδικός; ΟΧΙ, καθημερινά δεν εφημερεύει καμία άλλη ειδικότητα εκτός της χειρουργικής.

    Επομένως το πρόβλημα λειτουργίας του νοσοκομείου δεν αφορά μόνο τη παθολογική κλινική. 
 Η υποβάθμιση του Γ.Ν. Άμφισσας είναι γεγονός , η υποστελέχωση δεν αφορά μόνο το ιατρικό κλάδο, αφορά όλες τις ειδικότητες, και επιδεινώνεται με τις ρουσφετολογικές αποσπάσεις, μετατάξεις που συνεχίστηκαν και από αυτή την "αριστερή κυβέρνηση" με αποτέλεσμα και αν ακόμα βρεθούν παθολόγοι γιατροί δεν θα υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό για να λειτουργήσει η κλινική με ασφάλεια. 

  Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ αποφάσισε στις 4/7/16 την μετακίνηση των δύο παιδιάτρων για την κάλυψη πρωινού ωραρίου και εφημεριών στην παιδιατρική κλινική του Γ.Ν Λαμίας λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών. 

 Καταγγέλλουμε τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για άνιση μεταχείριση του νοσοκομείου μας, αφού δεν είδαμε για όλες τις παραπάνω ελλείψεις του νοσοκομείου μας να μετακινηθεί έστω και ένας γιατρός για να καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες!!!!

  Καταγγέλλουμε τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ γιατί με δική του ευθύνη στο προσωπικό οφείλονται αργίες και νυχτερινά του 2015.

   Καταγγέλλουμε τους φορείς του νομού αφού επέτρεψαν να υποβαθμιστεί το νοσοκομείο και να στερήσουν έτσι στους πολίτες το δικαίωμα τους για δωρεάν δημόσια υγεία. 

  Από την πλευρά μας ως εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά με καθημερινή σκληρή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και την περίθαλψη των ασθενών και του τοπικού πληθυσμού, παράλληλα με τον αγώνα για την προάσπιση της δημόσιας δωρεάν υγείας και την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην υγεία και στην κοινωνία. 

  Ο πρόεδρος                                                                                                   Η γεν. γραμματέας Τσάμης Χρήστος                                                                                           Σαμπάνη Γεωργία

10 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής ιατρός κι η κομπανία του, που τόσο θριαμβολόγησε για τα μεταλλεία για τα οποία οψόμεθα τάχαμου νίκη, τι έχουν να μας πουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ .Ο ΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

      Διαγραφή
  3. η διασυνδεση δεν ειναι με το Αττικο ειναι νοσοκομείο - κεντρο υγείας και Λαρισας - Κουρουμπλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου περισευει να παραιτηθει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νυν βουλευτής έχει αποτύχει σε όλους τους τομείς. Παρά την προστασία των τοπικών ΜΜΕ, το σύνολο του λαού της Φωκίδας τον αποδοκιμάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ? ΕΓΩ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΛΑΙΚΟ ΗΡΩΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΥΠΕαρχης φιλοξενείται στο Γαλαξίδι; Τί λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΕΖΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΜΠΡΟΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή