Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

"Καθάρισε" ο Κωστοπαναγιώτου για τους εργαζόμενους στα Μεταλλεία...


   Συνάντηση του ΥΠΕΝ με το Σωματείο Εργαζομένων της «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες ΑΕ» 

  Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων της επιχείρησης «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες ΑΕ», παρουσία στελεχών της Επιθεώρησης Μεταλλείων, καθώς και του βουλευτή Φωκίδας, Ηλία Κωστοπαναγιώτου. 


 Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας, σε συνάρτηση με τις διαπιστώσεις των Επιθεωρητών Μεταλλείων μετά από τους ελέγχους που διενήργησαν στις συγκεκριμένες μεταλλευτικές εγκαταστάσεις, καθώς και κάθε παρεπόμενη επίπτωση στους εργαζόμενους. 

   Ο κ. Σκουρλέτης έκανε απολύτως σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αποκλίσεων από τα όσα ορίζει ο νόμος για τη λειτουργία των μεταλλείων και την ασφάλεια των εργαζομένων σε αυτά. 

  Κατά συνέπεια, οι παρατηρήσεις της Επιθεώρησης Μεταλλείων, πρέπει σε κάθε περίπτωση να υλοποιούνται στο ακέραιο, πολύ περισσότερο όταν εκτός από την ασφάλεια των εργασιών, αφορούν και στην ασφάλεια των εργαζομένων. 

   Προς αυτή την κατεύθυνση, κάθε πλευρά οφείλει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, όπως και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι εννοείται ότι έχουν την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε ζητήματα που σχετίζονται με την ορθή και σύννομη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

   Ο υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι προτίθεται να καλέσει σε συνάντηση τη διοίκηση της εταιρίας, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους όρους λειτουργίας των εγκαταστάσεων και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα...

8 σχόλια:

  1. Κανένας δεν πιστεύει ούτε καν ο ίδιος ότι έκανε κάτι. Άλλωστε δεν προκύπτει από την παρέμβασή του καμιά συγκεκριμένη ωφέλεια για τον τόπο ή τους εργαζόμενους. Η προσπάθεια εξωραϊσμού αποτυγχάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα χρόνο μακριά από την κουτάλα μερικοί, και ...σαλτάρανε! Υπομονή λεβέντες μου, ... άλλα 3 χρονάκια ακόμα... και μετά, μην σας πω και άλλα 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμος δεν εγινε αλλα συγχαρητηρια στον συμπεθερο που εφερε κοντα τις προς συνοικεσιο πλευρες. Τουλαχιστον καφες με παξιμαδακι προσφερθηκε ;Αν ειναι ο βουλευτης να κλεινει μονο ραντεβου τι να πω νεα κυβερνηση ( αριστερη ?) νεα ηθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή