Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας: κάποιοι με θρασύδειλες επιθέσεις προσπαθούν να ακυρώσουν την καθαρά εθελοντική μας δράση και να σταματήσουμε να τους ενοχλούμε! θα υπάρξει συνέχεια...

              Ανακοίνωση Φιλοζωικής Ομάδας Φωκίδας 
 
   Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΦΟΦ βάλλεται από γνωστά και άγνωστα άτομα που αντί να συνεργαστούν μαζί μας για το κοινό καλό της πόλης και των συμπολιτών μας, εκτοξεύουν ανώνυμα θρασύδειλες επιθέσεις, πετώντας λάσπη και κάνοντας ψευδή και αισχρά εις βάρος μας σχόλια, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν την αλήθεια.

   Νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτό θα λουφάξουμε θα κάτσουμε στα αυγά μας και θα πάψουμε πλέον να τους … ενοχλούμε με την παρουσία μας. 

  Ποιοί είμαστε: 
 Πρώτα – πρώτα και πριν απ’ όλα είμαστε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και μόνο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. 
 Δεν μας προσέλαβε κανείς, δεν πληρωνόμαστε, δεν εισπράττουμε επιχορηγήσεις και κανενός είδους οικονομική βοήθεια ή ενίσχυση, δεν διαχειριζόμαστε χρήματα παρά μόνο τις συνδρομές των μελών μας (5 ευρώ/ μήνα για όποιον μπορεί), δεν έχουμε καμιά δωρεάν πρόσβαση σε κτηνιάτρους και φάρμακα, δεν είμαστε η άμεση δράση των ζώων που περιμένει εντολές για να επέμβει, ούτε η διανυκτερεύουσα υπηρεσία του Δήμου.

   Δεν είμαστε ΜΚΟ, δεν έχουμε αφεντικά, δεν δεχόμαστε και δεν εκτελούμε εντολές από κανέναν. Είμαστε Φιλοζωικό Σωματείο με καταστατικό, που διοικείται από το ΔΣ του. 

  Μας ελέγχει αποκλειστικά και μόνο η συνείδησή μας και η αγάπη μας για τα ζώα. 

  Ότι κάνουμε εμείς, ομαδικά και ατομικά γι αυτά (πολλά ή λίγα), τα κάνουμε με την προσωπική μας εργασία, με δικά μας χρήματα, με πόνο, κόπο και ιδρώτα.

  Αυτά για τώρα και θα υπάρξει συνέχεια… 

                                  Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου