Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Παναγιωτόπουλος: ο Ταγκαλής προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την αντιθεσμική του στάση...

Αντιδημοκρατική και αντιθεσμική η στάση της παράταξης Ταγκαλή...


   Ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, όπως ορίζει ο Νόμος, συνιστά κορυφαία πολιτική πράξη. 

  Ο σεβασμός προς ό,τι ορίζει η κείμενη νομοθεσία, αλλά πρωτίστως προς τους συνδημότες μας, επιβάλλει οι δημοτικές παρατάξεις να παρίστανται σε αυτή τη διαδικασία και να επιλέγουν την αξιολόγηση εκείνη, που κατά την κρίση τους προάγει τα συμφέροντα του Δήμου με τον προσφορότερο τρόπο.

   Η επιδεικτική και απροειδοποίητη όμως απουσία σύσσωμης της μείζονος μειοψηφίας κατά την απολογιστική συνεδρίαση της 15ης.06.2016 αποτελεί ευθεία πράξη απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του Δήμου Δελφών. 

  Ιδιαίτερα όταν ομόφωνα οι δημοτικές παρατάξεις και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της συζήτησης για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. 

  Ο κ. Ταγκαλής με χθεσινή ανακοίνωσή του επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυριζόμενος περίπου ότι δεν παραστάθηκε κατά τον απολογισμό πεπραγμένων του 2015, διότι δεν υπήρχε έργο για να κριθεί. 

  Σχετικά με την ύπαρξη έργου που έχει να επιδείξει η παρούσα Δημοτική Αρχή, κάθε παράταξη δικαιούται να έχει την άποψή της, υποχρεούται όμως να την εκφράζει (πέραν των ανακοινώσεων στον Τύπο) και με τη συμμετοχή της στις κορυφαίες θεσμοθετημένες διαδικασίες. 

  Εμείς από την πλευρά μας, όπως πράττουμε πάντα και πέραν των στενών προβλέψεων του Νόμου, έχουμε ήδη δημοσιεύσει (βλ. ιστοσελίδα Δήμου Δελφών) τα πεπραγμένα μας κατά το έτος 2015 και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τα διαβάσουν και να τα κρίνουν. 

   Τελικός και εγκυρότερος κριτής όλων μας είναι ούτως ή άλλως οι συνδημότες μας, οι οποίοι και θα κληθούν να μας αξιολογήσουν όταν έρθει η στιγμή...

Άμφισσα, 18 Ιουνίου 2016 
Θανάσης Παναγιωτόπουλος 
Δήμαρχος Δελφών

9 σχόλια:

 1. Οι δύο συνεταίροι του τοπικού συστήματος εξουσίας , Παναγιωτόπουλος και Ταγκαλής, με εικονικές αψιμαχίες επιχειρούν επικοινωνιακά να παραπλανήσουν τους Δημότες για ακόμη μία φορά ότι τάχατες γκρινιάζουν, αφού για τα μάτια του κόσμου αναφέρονται σε μικροζητήματα για να εμφανίσουν ανύπαρκτες διαφορές, όταν και οι δύο έχουν τις ίδιες ευθύνες, υπό άλλη οπτική γωνία, ως Δήμαρχος ο ένας και ως επικεφαλής της μείζονος ( ανύπαρκτης ) αντιπολίτευσης του Δήμου, ο άλλος.
  Η απουσία του Ταγκαλή στον απολογισμό του Δημάρχου ενόχλησε τον Παναγιωτόπουλο ; και όχι η παντελής απουσία Δημοτών ; Εξάλλου, αυτό δεν επεδίωκε ο Παναγιωτόπουλος κάνοντας τον απολογισμό ντάλα καλοκαίρι, να μην έχει κανέναν, γιατί κανένα έργο δεν είχενα παρουσιάσει.
  Ο Ταγκαλής, ασκεί αντιπολίτευση στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος λόγω αδυναμίας του να διοικήσει το Δήμο είναι εκτεθειμένος σε όλα τα Δημοτικά θέματα; Αν ασκούσε πραγματικά αντιπολίτευση ο οιοσδήποτε στη θέση του Ταγκαλή θα έκανε τον Παναγιωτόπουλο να ψάχνει οδό διαφυγής, τόσο μούσκεμα που τα έχει κάνει.
  Αιδώς Αργείοι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο, Νίκο, καλά τα λες, ακόμα και "ανώνυμα"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άν βλέπετε και στον ύπνο σας το Δρόλαπα μπράβο σας.
   Αυτός φταίει για τη κακοδαιμονία και την ασχετωσύνη που έχει πέσει στον Δήμο;
   Άν πράγματι το πρώτο σχόλιο το γράφει αυτός, δεν είναι σωστό;

   Διαγραφή
  2. Βρε Νίκο, εγώ ένα όνομα έγραψα! Που κατάλαβες ποιον εννοούσα.Μπορεί να εννοώ και το Φουσέκη και τόσους άλλους Νικολάκηδες του συστήματος.Με το παραπάνω σχόλιο σου με έπεισες, όμως ότι είσαι ο "αυθεντικός"!Τσιμπάς εύκολα. Το έχεις από παλιά αυτό!

   Διαγραφή
 3. ο ανυπαρκτος κυριος ΤΙΠΟΤΑ δημαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ίσως η χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε απ' τη Φωκίδα EVER.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όρθωσε ανάστημα ο Θανάσης. Άδεια από ΤΗΝ επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής πήρε;; Φαντάζομαι θα έχει την έγκριση της

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο κόσμος έχει χάσει πάσαν ιδέα γι΄αυτόν δήμαρχος σου λέει μετά.

   Διαγραφή