Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Νεκτάριος Μίχος: ο Ταγκαλής μου κάνει μια κατάπτυστη επίθεση... μερικοί έχουν μάθει σε πολιτικές παράγκες, ίντριγκες και κομματικά δαχτυλίδια...

 " Εκείνοι που δεν έκαναν τίποτε, κατηγορούν τους άλλους γιατί δεν τα έκαναν τα πάντα..."

   Θεωρώ πολιτικά ανήθικη, αρκούντως παράδοξη, ανθρώπινα οδυνηρή και ηθικά εμετική (καθόσον αποτελεί την τέλεια ανατροπή της συναδελφικής δεοντολογίας) την κατάπτυστη επίθεση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ο οποίος εν αιθρία και χωρίς ίχνος σεβασμού, με "φιλοδώρησε" με σωρεία υβριστικών και απαξιωτικών, προς το λειτούργημά μου, κατηγοριών, προσπαθώντας μάλλον να δικαιολογήσει την πολιτική του ανικανότητα, μέσα από θλιβερά αφηγήματα παλαιοπολιτικής κοπής, χωρίς σοβαρότητα, συνέπεια αλλά και επίγνωση των στόχων της δημοτικής μας δράσης. 

  Απλά, φαίνεται να μην γνωρίζει επαρκώς τα θέματα του Δήμου μας καθώς και τις ειδικές δραματικές συνθήκες απόλυτης κρατικής δυσπραγίας, κάτω από τις οποίες προσπαθούμε να λειτουργήσουμε συλλογικά και πάντα με γνώμονα την αναπτυξιακή πορεία των δημοτικών πραγμάτων. 

  Παρεμπιπτόντως, και για να μην ξεχνάμε, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος αντικαταστάθηκε από την θέση του Αντιδημάρχου των Τεχνικών υπηρεσιών (θέση που έχω την τιμή να κατέχω εγώ τώρα) και επαύθη των συγκεκριμένων καθηκόντων, από τον τότε Δήμαρχο Δελφών, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς έχει ήδη κριθεί, τόσο από τους πολιτικούς του προϊσταμένους, όσο και από τους δημότες του Δήμου μας που τον αποδοκίμασαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές !!! 

  Η αντιπαράθεσή μου, με τον κ. Ταγκαλή, τελειώνει εδώ και δεν πρόκειται να συνεχίσω αυτό το βαρετό και ανούσιο διάλογο προς αναζήτηση απαντήσεων στις οργιώδεις και καταχρηστικές αιτιάσεις του. 

  Η στήριξη του πολιτικού μου προϊσταμένου, οι ικανοποιητικοί ρυθμοί υλοποίησης του έργου μας (σε ακραίο περιβάλλον ύφεσης) και κυρίως η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, είναι η σκληρή απάντηση στις ανυπόστατες θεωρίες του. 

   Μου μένει μόνο ο δρόμος της σκληρής δουλειάς, της αποφασιστικότητας και κυρίως της λελογισμένης δράσης... από θεωρίες μπουχτίσαμε !! 
 Ένα γραμμάριο δράσης είναι δυνατότερο από ένα τόνο θεωρίας !!...δυστυχώς μερικοί δεν μπορούν να δεχθούν νέα πρόσωπα, πολιτικά αυτόφωτα, στο τοπικό μας κοινωνικοπολιτικό κάδρο ...γιατί έχουν μάθει σε "πολιτικές παράγκες", ίντριγκες και "κομματικά δαχτυλίδια". 

 Αντιδήμαρχος Δελφών
 Νεκτάριος Αθανασίου Μίχος

11 σχόλια:

  1. καλά τον Μιχο πήγε και βρήκε ο Ταγκαλής για να βγάλει το άχτι του .Λάθος μεγάλο .Άδικος ο Ταγκαλής και πρέπει πρωτα να κοιταει τα δικά του ...ο Μιχος γενικά ειναι απο τους καλους Αντιδημαρχους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι και δεν έκανες τα πάντα!
      Με τον Δήμαρχο είσαστε οι Βασιληάδες του τίποτα.
      Αμφιβάλλω άν μέχρι σήμερα πήρες μυρωδιά απο τις αρμοδιότητες που σου έδωσε ο Θανασάκης, γιατί ήθελε να έχει έναν άσχετο στη θέση που περνάνε τα εκατομμύρια για να χοροπηδάνε οι διαόλοι.

      Διαγραφή
    2. Πόσα ξέρεις εσύ απ΄αυτά.... μεγάλος γνώστης εκεί που περνάνε τα εκατομμύρια για να χοροπηδάνε οι διαόλοι.

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΣΣΣΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.Αυτό το ξέπλυνε ο θείος Νίκος, ο Μεγάλος.

      Διαγραφή
    2. Είναι φυσικό να μην γνωρίζει ο Κος Μίχος καλά το έργο στις Τεχνικές Υπηρεσίες..
      Ασχολείται με τον Ολυμπιακό και το facebook..!
      τον ζηλεύω ...

      Διαγραφή
  3. Τι ειχες Πανο τι ειχα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .ΕΝΩ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΑΥΤΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΤΑΓΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο δεν σημαινει οτι δε γνωριζει και ο Θανασακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κυρία! Ο Ταγκαλής με πειράζει! Μου κάνει κατάπτυστη επίθεση!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή