Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΑΥΡΙΟ!!! Ξεκινά από την Ιτέα το Διεθνές Ράλι Ιονίου…!! 60 σκάφη, 300 ιστιοπλόοι και διεθνή ΜΜΕ στην προβλήτα του Λιμανιού…!


      Ο Δήμος Δελφών Δημοτική Ενότητα Ιτέας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συνδιοργανώνουν την «27η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου 2016» (γνωστής ως Ράλι Ιονίου).   Στο Λιμάνι της Ιτέας θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της «27ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2016» την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016.
Από την Παρασκευή 29 Ιουλίου έως και την Κυρακή 31 Ιουλίου θα αρχίσουν να καταπλέουν στο Λιμάνι της Ιτέας , σύμφωνα με τη σημερινή μας ενημέρωση, περί τα 50 ιστιοπλοϊκά.

Το Ράλι Ιονίου μαζί με τη Ρεγκάτα του Αιγαίου είναι οι μεγαλύτεροι εβδομαδιαίοι αγώνες σε συμμετοχή σκαφών και σε συμμετοχή ομίλων, στον Ελλαδικό χώρο.

Ο αγώνας δεν αποτελεί μόνο κορυφαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός αλλά και σημαντικό μέσο προβολής και τουριστικής ανάδειξης, αφού στα λιμάνια από τα οποία διέρχονται τα 50 και πλέον ελληνικά και ξένα σκάφη του Ράλι Ιονίου συμβάλλουν οικονομικά στις τοπικές κοινωνίες και αποτελούν αντικείμενο προβολής τόσο στα Μ.Μ.Ε. όσο και στον ελληνικό και ξένο τύπο.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης o Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών σε συνεργασία με τα ΕΛ.ΤΑ. και τη Φιλοτελική Εταιρεία Πάτρας θα προβεί στην έκδοση εταιρικής -αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων, με αφορμή τη διοργάνωση της «27ης Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου (Ράλι Ιονίου)», από 1-7/8/16.

Στη σειρά αυτή θα απεικονίζονται τα λιμάνια φιλοξενίας του αγώνα, με δύο παραστάσεις ανά λιμάνι (μία σύγχρονη και μία παλαιότερη) και συγκεκριμένα τα λιμάνια της Ιτέας, Πάτρας, Ιθάκης και Αστακού.

Κατόπιν αυτών, καλούμε όλους όσους επιθυμούν να αποστείλουν δύο φωτογραφίες ή παραστάσεις του  λιμανιού της πόλης της Ιτέας, προκειμένου να επιλεγούν από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Δελφών και να απεικονίζονται στα εν λόγω γραμματόσημα.

Η αποστολή των φωτογραφιών να γίνει, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, στο e-mail : ant.iteas@delphi.gov.gr .

H ημερομηνία είναι δεσμευτική, προκειμένου να γίνει εκτύπωση και τα γραμματόσημα ναείναι διαθέσιμα στη διάρκεια του αγώνα.

Να τονίσουμε ότι, όσοι υποψήφιοι στείλουν φωτογραφίες παραχωρούν την άδεια τουςως εκδότες των φωτογραφιών που έχουνκαι τα πνευματικά δικαιώματα.

Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Δημοτική Ενότητα Ιτέας

Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου