Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ...

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
 ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ 
 ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ 
 ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, 
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 10:30πμ
 ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ 


     Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό και το φορολογικό  ολοκληρώνει το έργο που άφησαν στη μέση οι κυβερνήσεις της  ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Πατάει πάνω στους νόμους που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πάνω στην αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και στην υλοποίηση των επιλογών της ΕΕ, αλλά και του μεγάλου κεφαλαίου. Επί της ουσίας κατεδαφίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης, καταργούν το δικαίωμα στη σύνταξη για τις νεότερες γενιές, που περιπλανιόνται από την ανεργία στην ανασφάλιστη κακοπληρωμένη ελαστική εργασία.

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ 
ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει, όταν λέει ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία. Ήδη συμφώνησε με το κουαρτέτο σε νέα προληπτικά μέτρα, ένα 4ο μνημόνιο. Έχουν ήδη συμφωνήσει για την απελευθέρωση των απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, τον περιορισμό και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, την παράδοση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά, τους πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Η κυβέρνηση και εργοδοσία ανησύχησε από την απεργία στις 4 Φλεβάρη που νέκρωσε τη χώρα. Είναι ξανά η ώρα να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη ακόμα περισσότερο.
Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, Κυριακή  8 Μάη στις 10:30πμ στην πλατεία Λαού στην Άμφισσα Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιά δεν μπορεί να «θαφτεί» στην απόφαση της κυβέρνησης για αργία την Τρίτη του Πάσχα, 3 Μάη. Η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά όπως της πρέπει, σαν την παγκόσμια μέρα αγώνων των εργατών.
Είμαστε σε ετοιμότητα ώστε να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς για 48ωρες όταν τα αντιλαϊκά μέτρα συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής.
Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η 48ωρη απεργία, να μην είναι το τελευταίο Πάσχα που οι λαϊκές οικογένειες σουβλίζουν τον οβελία. Αν περάσουν τα μέτρα του χρόνου τέτοια εποχή ούτε σκαντζόχοιρο δεν θα είναι σε θέση να σουβλίσει ο λαός μας. Για αυτό είναι η ώρα να στείλουμε πιο δυνατό το μήνυμα:

Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία
  
ΟΛΟΙ στον  ΤΑΞΙΚΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

               την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ στις 10,30 στην ΠΛ. ΛΑΟΥ στην  ΑΜΦΙΣΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου