Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Στην δικαιοσύνη η ιερουργία συνταξιούχου ιερέα της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος...!!





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΦΩΚΙΔΟΣ

    Τελευταία προέκυψε στοχευμένος θόρυβος και αναστάτωση σε μερίδα λαού στην Ιερά Μητρόπολή μας, σχετικά με την παρουσία και την αξιοποίηση κληρικού συνταξιούχου ιερέα (ΑΜΕΑ) εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως. 

  Μεθοδευμένα δημοσιεύματα κυρίως στο διαδίκτυο, δρομολογούν εξελίξεις οι οποίες δεν βοηθούν στην δημιουργία χριστιανικού και ευγενούς ήθους.

   Η Ιερά Μητρόπολη με αγάπη και σύνεση παρακολουθεί την εξέλιξη του όλου θέματος, το οποίο βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης. 

 Σεβόμενη η Ιερά Μητρόπολή μας τον νόμο και τις Δικαστικές Αρχές, αναμένει την κρίση της Δικαιοσύνης και προτρέπει το αυτό να πράξουν και όλοι όσοι αγαπούν και ενδιαφέρονται για την αλήθεια και την νομιμότητα.

   Οι αντίθετες πρακτικές είναι μη σύννομες κατά κανόνα και εκθέτουν τόσο αυτούς που τις υιοθετούν αλλά και αυτούς τους οποίους αφορούν. 

                                     Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

7 σχόλια:

  1. Το ποίμνιο έχει σιχαθεί τους δεσποταδες... Συνεχίζουν ένα θέμα για το οποίο ευθύνονται οι ίδιοι.. Ντροπή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαιρομαστε τα ¨γκεσεμια ¨ ( της παραπανω φωτο )που μας φορτωθηκαν στο σβερκο και φερονται λες και ειναι ιδιοκτησια τους η εκκλησια , ο κληρος, και οι πιστοι . Η εκκλησια του Χριστου νοιαζεται για τις ψυχες του κοσμου , η εκκλησια των δεσποταδων και αυτων που περιμενουν να γινουν δεσποταδες νοιαζεται για το παγκαρι και τον οβολο της γριουλας για να χτιζεται και να μην τελειωνει ποτε το συγχρονο γεφυρι της Αρτας ( επισκοπειο ). Ο κατηγορουμενος παπας φανταζομαι ηταν ΑΜΕΑ και πριν δεν εγινε ξαφνικα αλλα παλι φανταζομαι οτι ιερουργουσε. Εχω την εντυπωση πως αρχισε ενα σηριαλ με την Δεσφινα απο τοτε που ¨εδιωξαν ¨ οπως ¨εδιωξαν¨ τον Μουλατσιωτη , η παρουσια του οποιου στην μητροπολη της Αμφισσας εχει σαν αποτελεσμα να φευγει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΩΡΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ ΜΑΖΕΨΤΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΒΛΕΠΩ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΑΕ ΜΩΡΕΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΜΩΡΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΕΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος σας είπε ότι στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο Δεσπότης; Παλιά είναι η υπόθεση και είναι αυτεπάγγελτη.Για τα υπόλοιπα που λέτε, κυρίως για το ροκά, έχετε απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε αμαθείς και ακατήχητοι. Δεν φταίει ούτε ο Δεσπότης ούτε ο Μουλατσιώτης. Στάχτη και σκουπίδια βρήκαν και αγωνίζονται να παραδώσουν Εκκλησία και Ενορία ζωντανή. Πείτε ό,τι θέλετε. Εσείς μιλάτε δίχως να υπολογίζεται ότι υπάρχει και Θεός ωρέ. Ψάξτε πρώτα να δείτε πως έχουν τα γεγονότα.Η λάσπη σας δεν τους ακουμπάει όσο και να χτυπιέστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή