Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η Μαίρη Καπαρέλη στην ομάδα του Τομέα Εσωτερικών του Κυριάκου Μητσοτάκη για Φωκίδα και Βοιωτία...!!


   Ολοκληρώθηκαν οι ομάδες εργασίας της ΝΔ μετά από μία εβδομάδα διαβούλευσης σε επίπεδο ηγετικής ομάδας ως σκιώδους κυβέρνησης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με γνώμονα «την αξιοκρατία, την αλληλεγγύη, την αριστεία, την αξιοπιστία και την ανάπτυξη». 

   Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον Τομέα Εσωτερικών και την ομάδα εργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κυρίως, μετά την ανακοίνωση Κουρουμπλή «περί νέου νομοσχεδίου που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον Καλλικράτη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία θεσμικών αλλαγών για την δημιουργία αποκεντρωμένων οργανισμών Α και Β βαθμού, συμπεριλαμβανομένου και του χωροταξικού! 

  Συντονιστής  Ο.Δ.Ε Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ορίστηκε ο Μάκης Βορίδης, Βουλευτής υπολοίπου Αττικής. 

  Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικού έργου Εσωτερικών ορίστηκε ο Τομεάρχης Χαράλαμπος Αθανασίου, Βουλευτής Νομού Λέσβου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Ν.Δ (Α.Σαμαρά).

   Στην ομάδα εργασίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Α & Β βαθμού του Τομέα Εσωτερικών, η Φωκίδα και η Βοιωτία εκπροσωπούνται από την «δική» μας Μαίρη Καπαρέλη με υπηρεσιακή ιδιότητα: Πτυχιούχος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης –Προϊσταμένη Λογιστικής Διαχείρισης της Π.Ε Φωκίδας και πρώην Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Δελφών. Ενδεικτική θεματολογία υποβοήθησης του κοινοβουλευτικού έργου: ψήφος απόδημου ελληνισμού, συνταγματική μεταρρύθμιση, τροποποίηση Προγράμματος Καλλικράτη, εκλογικός νόμος, χωροταξικό και πολλά άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου