Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Δελφών στις 15 Ιουνίου...!









































    ΠΡΟΣ:
 1) κ. Δήμαρχο Δελφών, 2) κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Δελφών, 3) κ.κ. Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων & Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Δελφών. 4)Υπαλλήλους Δήμου, εισηγητές θεμάτων 

 ΚΟΙΝ.: α) Βουλευτή Φωκίδας,κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, β) Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Κων/νο Μίχο, γ) Γεν. Γραμματέα Δήμου, δ)ΜΜΕ, ε)φορείς και δημότες Δήμου. 

   Παρακαλούμε όπως την 15ηΙουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και στην αίθουσα ΄Ν.Κορδώνη΄ του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, πλατεία Ησαϊα, στην ειδική δημόσια συνεδρίαση, με θέμα: 
  1. Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το χρονικό διάστημα 01.09.2014-31.12.2015, σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν.3463/2006». 

(Εισηγητής: κ. Δήμαρχος) 

Ο Πρόεδρος
 του Δημ. Συμβουλίου
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

4 σχόλια:

  1. Τι θα μας πει άραγε; Που δεν έχει μπει μιά πέτρα πάνω στην άλλη εδώ και δύο χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε
    Γιατί κάνεις τον απολογισμό στις 15 Ιουνίου που θα λείπουν οι μισοί δημότες και δεν τον κάνεις 15 Ιουλίου που θα λείπουν όλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΛΥΧΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ?ΕΙΣΑΙ'ΔΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή