Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Αύριο στις 10.30 το πρωί! Σωματεία - σύλλογοι συνταξιούχων ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ συγκέντωση στην αίθουσα του Δημαρχείου Άμφισσας στην Πλ. Κεχαγιά...!


 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ Μας σέρνουν στην απόλυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ 
    Αν μέχρι σήμερα μας έχουν κόψει το 50% της σύνταξης, τα δώρα και τα επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς φάρμακα και γιατρούς, μας φλόμωσαν με φόρους και χαράτσια, με ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ, μας παίρνουν τα σπίτια δίνοντας τα δάνεια (είτε κόκκινα είτε όχι) του φτωχού λαού στα «όρνεα» που στην πολιτισμένη γλώσσα τους λέγονται ξένα funds. 

 Ακόμη και το καφεδάκι και ένα ποτό  μας τα κόβουν κι αυτά!
    
    Η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ προωθώντας τη βρώμικη δουλειά του κεφαλαίου, συμπληρώνει τον ενταφιασμό της εργατικής τάξης στέλνοντας, εμάς, τους απόμαχους της δουλειάς, στην πείνα ,στη δυστυχία.  

    Μας θέλουν απογοητευμένους που μέσα στην απόγνωσή μας να κλειστούμε στα σπίτια μας(όσο τα έχουμε δικά μας!).
Επιβάλλουν με κάθε τρόπο σιγή νεκροταφείου, την ίδια στιγμή που το κεφάλαιο στήνει πάρτι με τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές που τους δίνουν. 
 Απέναντι σε αυτή την κατάσταση πρέπει να προετοιμαστούμε. 
  ΟΛΟΙ οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.
  Από κάθε ταμείο, από κάθε κλάδο.
  Μαζί με τα σωματεία των εργατών, των υπαλλήλων, των αυτοαπασχολούμενων. 

   Να μη νομιμοποιήσουμε τους «νόμους» τους, να μην επιτρέψουμε να πάρουν κι άλλους.
  Όποιοι νέοι νόμοι έρχονται είναι πιο βάρβαροι γιατί συμπληρώνουν τους άλλους, των προηγούμενων κυβερνήσεων!
 
  Τα Σωματεία - σύλλογοι συνταξιούχων ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, οργανώνουν ενημερωτική συγκέντρωση, με εκπρόσωπους των ομοσπονδιών, την
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΗ 10,30πμ στην αίθουσα της Δημαρχίας, πλ. Κεχαγιά...

3 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΛΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΙ'ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ EUROGROUP?ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΡΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΑ!
      ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ;
      ΔΑΣΚΑΛΟΣ

      Διαγραφή
  2. δασκαλε οταν ερθεις στη θεση του φουκαρα του ανεργου του αφραγκου του αστεγου εκεινου που δεν τα παιρνει μηνας μπει μηνας βγει και οχι εκεινου που και να παιξει αμπεμπαμπλομ θα πληρωθει τοτε θα καταλαβεις την οργη τον θυμο και την απογνωση αυτου που βλεπει τον χορτατο διπλανο του να αδιαφορει για την φτωχεια και την καταντια του πολιτικου συστηματος το οποιο τον εφερε στην κασταση αυτη και θα απορει με τον δασκαλο της συγχρονης εποχης ο οποιος σε αντιθεση με τον δασκαλο του ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που μαθαινε τα παιδια την αποτιναξη του τουρκικου ζυγου κατι αναλογο με την σημερινη οικονομικη υποδουλωση με την ενωση και την επανασταση ολων των ελληνων για να εχεις εσυ τον μισθο σου και να λες μην κοιταζεις τον γαλλο τον ιρλανδο τον βελγο που ανηκει στην ιδια οικογενεια με εμας στην ε.ε.και αγωνιζεται για το μελλον του αλλα φροντισε ελληνα να συνεχισω εγω ο δασκαλος να πληρωνομαι αλλα πως θα πληρωνεσε οταν ο ελληνας δεν θα μπορει να πληρωσει τους υπερογκους φορους που σε πληρωνουν?καποτε οι δασκαλοι διδασκαν το ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή