Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Αφροδίτη Παπαθανάση: Ζητούνται απαντήσεις περί επιτροπών...

 
    Πληροφορηθήκαμε από τα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, τη σύνθεση μιας "Επιτροπής διαλόγου για τις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις", στην οποία, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, δύο θέσεις παραμένουν κενές για το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 

   Oύτε το ΚΙΝΗΜΑ, ούτε ο Πρόεδρός του εκλήθησαν και συμμετείχαν σε οποιαδήποτε συζήτηση για αυτό το θέμα, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής και η συμφωνημένη συνάντηση του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά την ανταλλαγή των μεταξύ τους επιστολών. 

   Ως εκ τούτου, η σημερινή εξέλιξη, εφόσον οι πληροφορίες είναι αληθείς, υπονομεύει τη σοβαρότητα και τη δεοντολογία που επιβάλλει ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα και αναιρεί τις δημοκρατικές αρχές από τις οποίες πρέπει εξ' αρχής να διέπεται. 

   Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, οφείλουν να απαντήσουν αν αυτές οι πληροφορίες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

7 σχόλια:

  1. ο,τι και να κανετε, σε υπουργικες καρεκλες δεν προκειται να ξανακαθισετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζεις φίλε μου. Γιατί ήδη είναι σε υπουργικές καρέκλες. Για μέτρα πόσοι πρώην πασόκοι είναι. Και τούτοι εδώ, του Κινήματος αν το δουν λίγο πιο πονηρά θα τα καταφέρουν κι αυτοί.

      Διαγραφή
  2. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε μας κουκλίτσα μου.Τα ονόματα σας ούτε η ιστορία πλέον δε θα τα αναφέρει.Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποιο "Κίνημα"; Πολύ ψηλά τον έχετε πάρει τον αμανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφροδίτη κατάπιες αμάσητα ΟΛΑ τα μνημόνια του Γιωργάκη μαζί με Πεταλωτές,Γερουλάνους,Παμπούκηδες,Ραγκούσηδες,και όλα τα λαμόγια του κλεφτοΠΑΣΟΚ που σε εβαλαν αντιπροσωπο Φωκίδας.Καταφέρατε να πάτε στο 1,5% από 40% και μιλάτε κιόλας; ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!!Αιντε και εσυ και τα κλεφτοσυντροφια σου με την πράσινη ανάπτυξη και τα θαλασσοδάνεια του Φιλλιπίδη,των ΜΚΟ και του ζεύγους Γριβέα .Για την οικολογία βεβαίως βεβαίως...Η μήπως έγλυφες και εσυ κανα κοκκαλακι ;;;Αλλιως τετοια λυσσα να μας σωσεις δεν εξηγειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή