Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Τί συμβαίνει στη Ν.Δ. της Φωκίδας; ακυρώθηκε η κάλπη της ΟΝΝΕΔ στο Λιδωρίκι...;; λάβρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!


 Σημερινό...
Mετά την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και η διαγραφή από τη ΝΔ του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Με εισήγηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη παραπέμφθηκε στην Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας, με το ερώτημα της διαγραφής, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Βασίλης Γεωργιάδης. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας κ. Απόστολος Κράτσας, ο κ. Βασίλης Γεωργιάδης διεγράφη από μέλος του Κόμματος και ως εκ τούτου εξέπεσε αυτοδίκαια από το αξίωμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, καθώς και από κάθε άλλη κομματική ιδιότητα».
iefimerida.gr

 της προηγούμενης εβδομάδας... 

  Ρωτάμε τους επικεφαλείς των τοπικών κομματικών οργάνων της ΝΔ: 
  Υπάρχει περίπτωση να ακυρώθηκε η κάλπη για την ΟΝΝΕΔ στο Λιδωρίκι; και μάλιστα  διότι κάποιοι ψήφιζαν μόνο με αριθμό ταυτότητος,  χωρίς να παρευρίσκονται...;;

 Αληθεύει ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ Φωκίδος ακύρωσε την κάλπη με το γνωστό αποτέλεσμα...;

     Σε περίπτωση που αυτό συμβαίνει, σημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει τέλος στα μαγαζιά και στα παραμάγαζα πράγμα που θα πρέπει να προβληματίσει τα τοπικά στελέχη!

4 σχόλια:

  1. Η ΚΑΛΠΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ..ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΦΩΚΙΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΕΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ..ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει συνέχεια με ενστάσεις αφού δεν τηρήθηκε ποσόστωση και έγινε κλήρωση επιλαχόντων για να καλυφθεί η παραμονή κάποιου.Ενημερώνομαι το γραφείο του Μητρ=σοτάκη, οργανωτικό κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΟΝΝΕΔ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ..ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ερωτήσεις σας επί προσωπικού θα απαντώνται ευχαρίστως εφ όσον είναι επώνυμες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή