Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Πρόεδρος Ν. Δ. Δελφών Θ. Κατσαρέλης: δεσμεύομαι ότι θα σας εκπροσωπώ επάξια και θα αναδείξω τα προβλήματα του Δήμου μας...


 

Ευχαριστήριο μήνυμα 

 Προέδρου ΔΗΜ. Τ.Ο. Δελφών Νέας Δημοκρατίας
 κ. Ευθυμίου Νικ. Κατσαρέλη: 

   Με την εκλογή μου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, ως Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο.  Ν.Δ. Δελφών, εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του κόμματος για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, καθώς και για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στη θέση αυτή. 

  Επίσης να ευχαριστήσω και όλους του νεοδημοκράτες φίλους του Δήμου μας που προσήλθαν να ψηφίσουν, αλλά δεν είχαν τη δυνατότητα επειδή δεν ήταν εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. 
  Για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι επί θητείας μου θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια, τόσο στα όργανα του κόμματος, όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων και θεμάτων του Δήμου μας και πάντα μετά από συχνές επαφές, που θα φροντίσω να έχουμε. 
    Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, όπως έπραττε και στο παρελθόν, υπηρετώντας την πατρίδα και το έθνος, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό για την ευημερία του ελληνικού λαού, παίρνοντας πάντα τις μεγάλες σωστές και δύσκολες αποφάσεις, χωρίς λαϊκισμό και ψεύδη για την εξουσία, έτσι θα πράξει πολύ σύντομα και τώρα που θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. 

   Εύχομαι καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους μας για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος είναι μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, για τη σωτηρία της πατρίδας. 

Σας ευχαριστώ και πάλι…!!! 

Μετά τιμής 
 Ευθύμιος Νικ. Κατσαρέλης 
 Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Δελφών Ν.Δ

10 σχόλια:

  1. Εχουμε εμπιστοσυνη κυρ βουλευτα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να σουνα αριστος στην εκθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα μεγαλη αλλαγη στο χωρο τησ Ν.Δ. φωκιδας.!!!!!!! επιτελους ενας ανθρωπος τοσο εργατικος ανελαβε τα ηνια με καθαρη εντολη... για τη σωτηρια των δικων μας παιδιων..!!!!των παιδιων της ν.δ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πώς το λες αυτό (μπορεί να είναι ειρωνικό), αλλά να ξέρεις πως δεν ακούγεται και τόσο... τίμιο.

      Διαγραφή
  4. ενταξει, μας επεισες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο κόμμα διάλεξες να ασχοληθείς μα είναι δυνατόν να ασχολείσθε με αυτά τα κόμματα εκτος απο αυτούς που προσβλέπουν σε κάτι βέβαια μάλλον εισαι ένας απο αυτούς.Η χώρα χρειάζεται κάτι καινούργιο με φρέσκιες ιδέες φρέσκους και σοβαρούς ανθρώπους και οχι αυτά τα διεφθαρμένα και ξεπουλημένα κολώπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν σας χαλασε παρτε ενα μαλοξ για το στομαχι και υπνο γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι τόση χολή, η κριτική στο φως, έμπαινε Θύμιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε εμπιστοσυνη κυρ βουλευτα,το γραφω και παλι και το εννοω,οσο για τις κασσανδρες εδω ειμαστε ολοι να δουμε τα εργα και τις πραξεις του,μακαρι να βρεθουν και αλλοι σαν αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προχωρα Θύμιο, όλοι οι άλλοι περιμένουν κάτι από δίπλα...ύπνον ελαφρύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή