Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Άμφισσας: μόνο το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας ανταποκρίθηκε στην κινητοποίηση... συνεχίζουμε!!


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & Κ.Υ 


  Στην πρόσκληση της 3/3/16, του σωματείου μας, για την σύσταση επιτροπής αγώνα, με σκοπό την ανάδειξη και το σχεδιασμό αγωνιστικών δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων του Γ.Ν Άμφισσας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του σωματείου μας, παρέστησαν μόνο εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας. 

   Οι υπόλοιποι που προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στην επιτροπή αγώνα (εκπρόσωπος από την περιφέρεια, τον δήμο Δελφών, τον δήμο Δωρίδας, τους γιατρούς) έκριναν φρόνιμο να μην παραστούν. 

   Επειδή θεωρούμε πως οι διεκδικήσεις για ζητήματα όπως η παροχή υγείας προς τους πολίτες, δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο σε μία επίσκεψη στο υπουργείο υγείας αλλά θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας διεκδίκησης και πάλης, μέχρι την ουσιαστική λύση του προβλήματος, το Σωματείο εργαζομένων εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει αγωνιστικές δράσεις, τις οποίες θα κλιμακώσει μέχρι την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το Γ.Ν Άμφισσας και τα Κ.Υγείας...

3 σχόλια:

  1. Δεν ηρθαν οι συντροφοι που σας διορισαν?βρε παιδια, βρε παιδια, περιμενετε συντροφοι θα ερθει ο μαντουβαλος,βεβαια εσεις ειστε τοπικη του πασοκ,αλλα ολα γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΣΑς ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή