Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την Προεδρεία της ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών της Ν.Δ...   Δήλωση υποψηφιότητας για την Προεδρία της ΔΗΜ. ΤΟ ΔΕΛΦΩΝ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 03 Απριλίου. 

 
    Θέλω να ξανακάνω τη Νέα Δημοκρατία κεντρικό διαμορφωτή των πολιτικών εξελίξεων στo Nομό μας και στην χωρική αρμοδιότητα του Δήμου Δελφών, παρουσιάζοντας το σχέδιό μου ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών.


    Απευθύνω  ενωτικό μήνυμα σ΄ όλους τους υποψηφίους  για όλα τα θεσμικά αξιώματα , ζητώντας  ειλικρινή και πολιτισμένο διάλογο, υπογραμμίζοντας ότι αρκετά πλήρωσε η Ν.Δ τους  διχασμούς .
  Απευθύνομαι στα μέλη του κόμματος και τάσσομαι  υπέρ της συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των τοπικών κομματικών οργάνων, αφού κανείς δεν περισσεύει στην  ανοικτή διαδικασία επικοινωνίας με τη βάση της Ν.Δ,  που ουσιαστικά αποτελεί και την αναπτυξιακή δύναμη της κεντροδεξιάς παράταξης.
     Υποστηρίζω την ύπαρξη ενός κόμματος αξιών που θα επαναφέρει στο δημόσιο διάλογο τις βασικές αξίες της παράταξης «για να αντιπαρατεθούμε επιτέλους στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, που θα μιλήσει ουσιαστικά για ελευθερία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες.
      Θέλω ένα κόμμα που θα δώσει πραγματικές ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους
 Δεν επιθυμώ ένα κόμμα που σε τοπικό επίπεδο θα διοικείται από αρχηγό και την παρέα του, αλλά θα διοικείται από όλα τα ενεργά θεσμικά κομματικά όργανα, με ελεύθερη έκφραση απόψεων και αξιοποίηση όλων των μελών.
   Η απόδοση σαφώς οριοθετημένων αρμοδιοτήτων, που θα στοχεύουν στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση των ποσοστών της κεντροδεξιάς παράταξης σ΄ έναν Νομό,   που παραδοσιακά η ιδεολογική ταυτότητα των πολιτών ασπάζεται τις ιδέες και τις εφαρμοσμένες πολιτικές της κεντροδεξιάς παράταξης.
 Ασπάζομαι την ιδέα της ύπαρξης μια τοπικής οργάνωσης  της Ν.Δ  που δεν θα προσκολλάται σε κομματικές –ιδιοτελείς  ομάδες,  αλλά πρωτίστως στην εφαρμογή των ιδεών  και στη  δημοσιοποίηση των απόψεων τους κόμματος σε όλους τους δημότες για όλα τα καθημερινά ζητήματα , για όλους τους θεματικούς  τομείς.

   Η συνεχής  επικοινωνία με τη βάση της Ν.Δ θα αποτελέσει πρωταρχικό στόχο, ώστε να επαναπατριστεί το μεγάλο κομμάτι των «απογοητευμένων 
ψηφοφόρων» που αναγκάστηκαν να μας  γυρίσουν την   
πλάτη, αντιλαμβανόμενοι ότι τα θεσμικά όργανα οφείλουν 
 να λειτουργούν ανεξαρτήτως των εν΄ δυνάμει βουλευτικών 
υποψηφιοτήτων. Αυτή τη Ν.Δ επιθυμώ να κάνω πράξη.
Δεν γίνεται ο νικητής πρόεδρος να διαγράφει τον ηττημένο.

     Όλοι μαζί  να συμφωνήσουμε ότι θα στηρίξουμε το νικητή. Αυτό περιμένει ο κόσμος.
  Όλοι είμαστε στρατιώτες και ως στρατιώτες θα πορευτούμε όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. 
     Ζητώ τη στήριξή σας,  να αλλάξουμε και να δυναμώσουμε τη  ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών της Ν.Δ και υπόσχομαι ότι θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης με απόλυτη  συνεργασία με τα μέλη του κόμματος και διαρκή επικοινωνία  με όλες τις τοπικές επιτροπές. 
  Η  μακροχρόνια άλλωστε κομματική μου διαδρομή από την ΟΝΝΕΔ έως τη συμμετοχή μου στη  Νομαρχιακή Οργάνωση Φωκίδας διακατέχεται  από ενωτική και αγωνιστική διάθεση προς αποκλειστικό όφελος της πολύπαθης κεντροδεξιάς παράταξης.

                                                                                  Ευθύμιος Ν. Κατσαρέλης
                                                                                            Αστυνομικός

10 σχόλια:

 1. Ωραία όλα αυτά, όμως εσύ δεν είσαι ο αστυνομικός - φρουρός (τι γελοιότητα αλήθεια!) του Μπούγα; Δηλαδή από τη μια θα έχουμε τη Μανδρέκα με τους αστυνομικούς της (Παπαδόπουλο, Λουπάκο, κλπ) και από την άλλη εσένα με τον Μπούγα; Βεβαίως από την αποτυχημένη πρώην Βουλευτίνα μας και την παρέα της είστε πολύ καλύτεροι. Α ρε έρμη ΝΔούλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παντου αστυνομικοι ; για σοβαρευτειτε λιγο , με το ζορι αστυνομοκρατουμενοι θα γινουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για σκεφτείτε λίγο..Η ιδεολογία του φιλελευθερισμού να εκφράζεται σήμερα από έναν αστυνομικό !!!
  Που βρισκόμαστε??? Στην ΕΡΕ του 1960 ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θυμιάκο προχώρα και άλλαξέ τα όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλύτερα ο κατσαρέλης παρά αυτή η αποτυχημένη,έλεος πια που τις βρίσκουμε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Α ΡΕ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αν προκειτε για το ¨μη χειρον βελτιστο ¨ το καταλαβαινω καποιοι να αποδεχονται οποιαδηποτε υποψηφιοτητα , ακομη και αστυνομικου , αλλα αν καποιοι θελουν να δωσουν προοπτικες καλυτερα να ψαξουν καλυτερα . Απο τοτε που και τα σωματα ασφαλειας ασχολουνται με τον συνδικαλισμο και την πολιτικη νομιζω οτι χανουμε απο παντου αλλα κυριως απο την δουλεια για την οποια προσεληφθησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρε Θύμιο.... εσεις εκεί στη νδουλα έχετε πρόεδρο ΝΟΔΕ που δε μπορεί να ειναι πρόεδρος ,χάσατε τόσες εκλογές και τώρα τη ξανακατεβάζετε .Ανανέωση - αξιοπιστία - αριστεία .χαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. μπα μπα μπα! η κατινιά και η @@@@@ δεν αντέχουνε τα όργανα της τάξης και της ηθικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Από τον Θατσερικο Μονεταρισμο στη Φωκίδα, καλύτερος είναι ο Αστυνομικός κεντροδεξιος νεοφιλελευθερισμος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή