Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο Βαγγέλης Παπούλιας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR για το Νοσοκομείο Άμφισσας...!! Βίντεο.....

           



  





35 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίρνω 65% μειωμένη σύνταξη από τα 61 μου, μετά από 34 χρόνια εργασίας.Έχω πληρώσει χιλιάδες ευρώ εισφορές για σύνταξη εφάπαξ και ταμείο υγείας, χωρίς να έχω περίθαλψη πλέον, όπως και εκατομμύρια εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, που μου τα έφαγαν οι ανίκανοι πολιτικοί.Φανερώσου τώρα να δούμε κι εσύ πόσο "διαφανής" είσαι εσύ που γράφεις ανακρίβειες επειδή σε καλύπτει η κουκούλα.
      Ευάγγελος Παπούλιας

      Διαγραφή
  2. ακριβώς , μεγάλο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πούμε και μεις οι μικρότεροι που δεν θα πάρουμε ΠΟΤΕ σύνταξη! Χαίρομαι που σητ Βουλή ψηφίστηκε ένα νσ που έχει και ειδική ευνοΙκή διάταξη για την Φωκίδα. Ελπίζω τωρα που θα τους "δωροδοκούμε" και από πάνω τους γιατρούς που στέλνει το Υπουργείο, όντως τελικά να έρθουν! Σημειώνω πάντως ότι λίγο ...καθυστερημένα θυμήθηκαν οι ...πρωτοκαπεταναίοι του νομού μας να ζωστούν τα φυσεκλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 61 ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ, ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πληρώνει το Ελληνικό Κράτος από τα λεφτά που μου κράτησαν με το "έτσι θέλω" επί 35 χρόνια.Και το θέμα μας είναι η περίθαλψη εκατομμυρίων Ελλήνων για το οποίο δεν είπες κουβέντα.Αλλά, μάλλον είσαι από τους βολεμένους του συστήματος.Δε βρίζω.Καταγγέλλω, όπως έχει δικαίωμα ο κάθε Έλληνας, εκτός από τους βολεμένους.Εσένα τι ακριβώς σε ενόχλησε; Το ότι έχω γνώμη;Το ότι είπα τη γνώμη μου; Το ότι την είπα δημόσια και επώνυμα;Η μήπως σε ενόχλησαν αυτά που είπα επειδή είσαι βολεμένος;

      Διαγραφή
  5. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ, ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βολεμένος είναι αυτός που απολαμβάνει χωρίς να εργάζεται ή αν εργάζεται ελάχιστα.Ο εργαζόμενος οπουδήποτε δεν είναι "βολεμένος, φίλε μου, γιατί προσφέρει την εργασία του και αμείβεται γι αυτό.Θα ήταν, λοιπόν καλύτερα να γνωρίζαμε ποιος είσαι εσύ που κρίνεις εμένα.Γιατί μπορεί να είσαι λαμόγιο.Καταλαβαίνω το να ντρέπεσαι να εμφανιστείς αλλά όχι και να κρίνεις από πάνω.

      Διαγραφή
  6. Ποιο...ελληνικό κράτος σας πληρώνει άνθρωπε μου;;;;... Ας σοβαρευτούμε λίγο! Τα λεφτά που σας κράτησαν τα έχει φάει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι "μπλε και πράσινοι κόκκοι" που κυβερνούσαν τόσα χρόνια! Απορώ πώς και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα! (δεν είχα σκοπό να εμπλακώ αλλά με αυτά που διαβάζω.. Ελεος πια με τις "τσαμπουκαλίδικες" χαζομάρες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνθρωπέ μου, κι εγώ αυτούς που έφαγαν τα λεφτά των Ταμείων καταδικάζω.Αλλά εδώ μιλάμε για το Νοσοκομείο και τη χαμένη περίθαλψη, αλλά κανείς δεν έχει αναφερθεί σε αυτό.Τόσο βολεμένοι είστε που δε σας νοιάζει;

      Διαγραφή
    2. Αρα συμφωνούμε ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο οφείλεται στο ότι έχουν φαγωθεί τα λεφτά από τους μπλέ και πράσινους κόκκους. Αν λοιπόν καταδικάζεται "εκείνους που έφαγαν τα λεφτά..." (όχι μόνο των Ταμείων),τότε 1. γιατι δεν πατε στη Χ. Τρικούπη και στη Συγγρού να διαμαρτυρηθείτε; Αντίθετα καμαρώνετε (δεν είναι προσωπική αιχμή αυτό) δίπλα σε στελέχη της ΝΔ, και αυτό από μόνο του προκαλεί συνειρμούς και δεύτερες σκέψεις 2. κατά την άποψή σας, το θέμα του Νοσοκομείου είναι άσχετο με το "φάγωμα" των χρημάτων και την χρεοκοπία της χώρας; 3. σήμερα βιώνουμε μία κρίση που η κυβέρνηση την κληρονόμησε-δεν την έφτιαξε η ίδια. Προσπαθεί να λύσει προβλήματα. Ήδη ενσωμάτωσε το αίτημα να επιχορηγούνται οι γιατροί για την Άμφισσα. Εξαντλεί όλες τις δυνατότητες. Ας δείξουμε τουλάχιστον ανοχή. 4. η γνώμη μου είναι ότι, αφού είναι πλέον δεδομένο ότι το μοντέλο που γνωρίζαμε ως τώρα σε όλα σχεδόν τα επίπεδα (ασφαλιστικό, υγεία, παιδεία, αγροτική παραγωγή κλπ.) έχει εξαντλήσει τα όρια του/έχει αποτύχει/έχει ξεπεραστεί (όπως θέλετε πεστε το), θα πρέπει να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση για το πώς θέλουμε να επαναδομηθεί ο κάθε τομέας. Αυτό αφορά και την υγεία και την περίθαλψη. Πχ. νοσοκομεία με "κυκλική" λειτουργία κλινικών; "θεματικά" νοσοκομεία; πλήρη νοσοκομεία στις πρωτεύουσες των περιφερειών και ΚΥ στις μεγάλες πόλεις; ή ό,τι άλλο. Όχι γιατί δε μας "αξίζει" κάτι καλύτερο, αλλά γιατι σε αυτή την συγκυρία ΔΕΝ μπορεί να γίνει ότι γινόταν παλιότερα ή αυτό που ο καθένας έχει στο μυαλό του. Ιδανικές καταστάσεις ΔΕΝ μπορεί να υπάρξουν. Ας επικεντρωθούμε στο εφικτό λοιπόν. Η κυβέρνηση κάνει μία προσπάθεια. Ας μην κάνουν του "καμπόσους" και τους "πωπω ποιοι είμαστε εμείς οι αγωνισταί που θα ...θα...". Όχι μόνο όλα τα άλλα αλλά ΚΑΙ την υγεία τη διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Ας είμαστε ειλικρινείς λοιπόν, και ας αναζητήσουμε λύσεις μέσα στο υπάρχον -άκρως περιοριστικό για όλους- περιβάλλον. Αυτά (και κυρία Φωκίδα ΤΒ, είμαι ευγενής-δεν νομίζω η ανωνυμία να εμποδίζει τον διάλογο)

      Διαγραφή
    3. Τα όσα θίγεις, που δε με ενοχλούν αν και ανώνυμα, με ενοχλεί η ειρωνεία, το μίσος η κακία, ο εξυπνακιδισμός όταν όλα αυτά διατυπώνονται ανώνυμα, μπορούν να αποτελέσουν μια βάση συζήτησης, κυρίως για το θέμα της περίθαλψης που απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπους.Μάλλον δε με γνωρίζεις καλά γιατί είμαι από εκείνους που αποδίδω τεράστιες ευθύνες στις κυβερνήσεις 35 χρόνων και όχι στη σημερινή, αφού, εκείνες οι κυβερνήσεις ακόμα και με την πολιτική τους των τελευταίων 6 χρόνων παγίδευσαν όλες τις μελλοντικές με τις παραχωρήσεις και την ενδοτικότητα τους.Η παρουσία μου στη διαμαρτυρία της Αθήνας έγινε στο πλαίσιο συμπαράστασης εκλεγμένων αυτοδιοικητικών οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι.Και δε με απασχολεί το που ανήκει ο καθένας.Δε γνωρίζω καλά το θέμα στελέχωσης των Νοσοκομείων, αλλά περιμένω, όπως και εκατομμύρια άνθρωποι που πλήρωναν αγόγγυστα τις εισφορές τους, αποτέλεσμα για να κρίνω.Και ξεκαθαρίζω ότι η διαμαρτυρία μου απευθύνεται στο σάπιο πολιτικό σύστημα που κυβέρνησε τη χώρα επί 35 χρόνια.Θεωρώ δε ότι ό,τι γελοιοδέστερο έχει λεχθεί από Υπουργό, ήταν η φράση του Γεωργιάδη ότι: "Ό,τι δεν είναι κερδοφόρο θα κλείνει"! Ο ίδιος όμως, για τη μη κερδοφόρο και υπερδανεισμένη Νέα Δημοκρατία, ζητά σβήσιμο των δανείων της.Ασφαλώς και πρέπει να περιμένουμε, αλλά όχι και να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρι

      Διαγραφή
    4. Εκτιμητέο. Το ζητούμενο είναι προτάσεις... Προτάσεις που μπορούν να βρουν ένα δρόμο υλοποίησης μέσα σε αυτό τον κακό χαμό που ζούμε. Και όπως καλώς θα γνωρίζετε, ήδη μία τέτοια πρόταση την ενσωμάτωσε στο νομοσχέδιο και ψηφίστηκε ήδη. Άρα η κυβέρνηση το παλεύει. Και αυτό θα πρέπει να το τονίζετε! Η κυβέρνηση κάνει μία προσπάθεια, υπολογίζει ΚΑΙ την Φωκίδα, βρίσκει χρόνο και ασχολείται ΚΑΙ με την Φωκίδα, παρά τον κακό χαμό που γίνεται γύρω της! Μένει να δούμε αν θα έρθουν επιτέλους γιατροί (το υπουργείο στέλνει αλλά δεν έρχονται, όπως θα σας ενημέρωσε και ο αν. υπουργός). ΑΝ και πάλι δεν έρθουν, θα πρέπει να αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές (δεν τις ξέρω, πρέπει να τις βρούμε ως τοπική κοινωνία ίσως, ως περιφέρεια...). Αν η αιχμή για την ειρωνεία αφορά δική μου τοποθέτηση, επιτρέψτε μου να πω ότι έχω το δικαίωμα ακόμα και να ειρωνεύομαι κινήσεις του τύπου να σκίσω το ψήφισμα μπροστά στη Βουλή! Ή το να δώσω διαστάσεις αχαρακτήριστες σε θέματα όπως η ακύρωση μιας συνάντησης ή η μη παραλαβή του ψηφίσματος από τον Πρόεδρο της Βουλής. Ως αστειότητες ακούγονται οι υπαινιγμοί (όχι από σας) ότι "το σύμπαν όλο" συνωμοτεί κατά της ...Φωκίδας! έλεος... Και 2 ακόμα ρητορικά ερωτήματα, είναι καλό να στηρίζουμε τους αυτοδιοικητικούς, αλλά μήπως να αναρωτιόμαστε -και να τους θέτουμε επιτακτικά το ερώτημα- ΓΙΑΤΙ αργήσανε τόσο; Θα μπορούσε επίσης, κάποιος "ψιλιασμένος" να αναρωτηθεί: μήπως η συγκυρία δεν είναι και τόσο τυχαία;

      Διαγραφή
    5. Κατ΄αρχήν να ξακαθαρίσω κάτι σε ό,τι αφορά τις απόψεις μου περί ανωνυμίας στο διαδίκτυο.Σέβομαι την ανώνυμη έκφραση απόψεων με τοποθετήσεις πάνω σε διάφορα θέματα.Ο καθένας μπορεί να έχει τους λόγους του να μην υπογράφει ένα σοβαρό σχόλιο.Δε σέβομαι και θεωρώ ποταπό και ιταμό την ανώνυμη προσωπική επίθεση, ειρωνία, κακεντρέχεια, αφού, ως ανώνυμα όλα αυτά, μπορεί να προέρχονται από ηλίθιους, βλάκες, λαμόγια, κομπιναδόρους, βολεμένους, και διάφορα άλλα κατακάθια τα οποία θεώρησαν ότι η ανωνυμία στο διαδίκτυο τους προσδίδει δύναμη και κύρος.
      Τώρα όσο αφορά στο "σκίσιμο" του υπομνήματος, επειδή ήμουν δίπλα στους δύο Δημάρχους την ώρα που τους ανακοινώθηκε ότι μπορούν να μπουν μόνο δύο μέσα και να επιδώσουν το υπόμνημα στο Πρωτόκολλο της Βουλής, εκτιμώ ότι η φράση που, πράγματι είπε ο Δήμαρχος, ειπώθηκε ως ένα διαπραγματευτικό επιχείρημα.Φυσικά και δεν είδα να σχίζεται κάτι, αλλά αποχωρώντας από το χώρο, ΄λετρεξε ο γαλονάς της Αστυνομίας με τον οποίο γινόταν η διαπραγμάτευση μέσω ασυρμάτου με το Προεδρείο και είπε στο Δήμαρχο, να μην απομακρυνθεί από τη Βουλή.Οι υπόλοιποι φύγαμε και στο δρόμο της επιστροφής μάθαμε, μ'έσω του Αντιδημάρχου κ/ Αγγελόπουλου ότι τελικά θα τους δεχόταν ο κ.Κουράκης, πράγμα το οποίο και έγινε.Αυτά είναι τα γεγονότα, όπως περιήλθαν στη δική μου αντίληψη.Τώρα κρίσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές και για την έλλειψη καλής οργάνωσης της διαμαρτυρίας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο η Βουλή και όχι η Κυβέρνηση, αντιμετώπισε δύο Δημάρχους και έναν Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα με πολύ βαρύ όνομα Δήμου, του Δήμου Δελφών. Αλλά αυτό, έχει να κάνει και με το ποιοι στελεχώνουν τα γραφεία επικοινωνίας!

      Διαγραφή
  7. Εκπλήσσομαι! Υπάρχει κάποια αμφιβολία ότι ο κ. Παπούλιας ΔΕΝ είναι ο μοναδικός συνταξιούχος στην χώρα...; είναι όμως από τους ελάχιστους που αρθρώνουν και μπορούν να το κάνουν λόγο δημόσια και δη επώνυμα. Τι ενοχλεί ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν.Δ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΡΓΑ Ν.Δ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Νοσοκομείο θα μας πεις τίποτα; Γιατί γι αυτό μίλησα εγώ στην κάμερα.

      Διαγραφή
    2. Μα πως ήταν δυνατό να υπάρχουν συντάξεις χιλιάδων ευρώ? καλα έκαναν και τις πετσόκοψαν, με αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε

      Διαγραφή
    3. Εσύ, φίλε μου έλυσες το πρόβλημα της κρίσης.Το ψάχνουν 6 χρόνια και κάποιοι νόμιζαν ότι έφταιξε η ανικανότητα, η σπατάλη και οι μίζες των πολιτικών, αλλά εσύ το βρήκες αμέσως.Τέρμα οι συντάξεις, να κλείσουν και τα νοσοκομεία και να τα πλεονάσματα! Αν υποέγραφες αυτά που γράφεις προφανώς θα ντρεπόσουνα, γι αυτό και σε βολεύει η κουκούλα! Αισθάνεσαι δυνατός με αυτή.

      Διαγραφή
    4. Τέρμα οι συντάξεις των 3 και 4 χιλιάδων ευρώ που κάποιοι είχαν μάθει να παίρνουν, λες και τους τα χρωστούσε το κράτος!Αδιανόητα νούμερα σε κακομαθημένους πολίτες. Και αμετανόητους από ότι βλέπω. Δεν υπάρχει σωτηρία φίλοι μου . Αυτή είναι η νοοτροπία του έλληνα! Βόλεμα, γεμάτη η τσέπη αλλιώς του φταίνε οι άλλοι κι όχι η ημιμάθεια και το αγύριστο κεφάλι του

      Διαγραφή
    5. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΤΡΕΝΤΥ...... ΜΕΤΑ ΤΑ 65.

      Διαγραφή
  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ.....ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν ζήτησα από κάποιον να διορίσει παιδί μου στο δημόσιο, αλλά και ποτέ δεν έβαλα σε δημόσιο διάλογο παιδιά άλλων συμπολιτών μου.Είμαι σίγουρος ότι δε θα συνεχίσεις το διάλογο σε αυτό το επίπεδο, όσο πικραμέν(η) και αν είσαι.

      Διαγραφή
  10. ΡΕ ΦΙΛΕ 10 ΚΑΙ 10 ΤΗ ΜΙΑ ΜΑς ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 50 ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΑΡΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΗ Η ΚΑΚΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΝΑ ΛΕς ΣΑΧΛΑΜΑΡΕς. ΔΕ ΜΑς ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αντισυτημικος ο σαλωνιτης, τοσα χρονια μεσα στο συστημα. ποτε δεν ειναι αργά για δακρυα και τουλεω μονο ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΘΕΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από το Ιτεανετ:

    "ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"19 Ιουνίου 2010 - 2:48 μ.μ.

    @ kindzadza:
    Τι να κάνουμε παληκάρι μου, κάποια (αποχαυνομένα) φτωχόπαιδα διάλεξαν να πάνε στα ΜΑΤ για να βγάλουν το ψωμί τους και κάποιοι άλλοι νέοιλίγο ρομαντικοί, λίγο "τρέντι", λίγο γιατί ζούνε την εποχή τους ασχολούνται με κομματικά συνέδρια, κάνοντας όνειρα!
    Άλλοι πάλι,Συνασπισμός και λοιπές συνιστώσες, "ευρωληγούρηδες", πότε επικαλούμενοι την ανύπαρτη δημοκρατική τους δράση, πότε μυξοκλέγοντας γαιτί τους παραμελεί το "σύστημα" και πότε αλοιθωρίζοντας προς τα κόμματα εξουσίας, έχουν κατορθώσει να είναι βολεμένοι στο Δημόσιο και σε όλες τις αμαρτωλές ΔΕΚΟ!Γιαυτό και το μεγάλο ενδιαφέρον τους να μήν πουληθούν! Που θα βρεθούν κορόϊδα να τους έχουν και να ασχολούνται με απεργίες και αμπελοφιλοσοφίες και να τους πληρώνει ο ελληνικός λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΜ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Kindzadza. ΔΕ ΜΑ ΒΑΖΕΙς ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ;

      Διαγραφή
  14. Όταν ήταν πρωτοπόρος στον αγώνα για τα Κέντρα Υγείας δεν τον προβάλατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο το παραπάνω σχόλιο του μπάρμπα:
    ''''''''Τι να κάνουμε παληκάρι μου, κάποια (αποχαυνομένα) φτωχόπαιδα διάλεξαν να πάνε στα ΜΑΤ για να βγάλουν το ψωμί τους και κάποιοι άλλοι νέοι λίγο ρομαντικοί, λίγο "τρέντι", λίγο γιατί ζούνε την εποχή τους ασχολούνται με κομματικά συνέδρια, κάνοντας όνειρα!''''''

    Μόνον για τα ως άνω ρατσιστικά σχόλια περί αποχαυνομένων φτωχόπαιδων αστυνομικών εύχομαι να σας κατεβάσουν τη σύνταξη τόσο ώστε αυτά σε τα φτωχόπαιδα να αυξηθεί ο μισθός και πληρώνονται πραγματικά αυτά που τους αξίζει και διακυνδινεύουν να παίρνουν ως μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 9:41, δεν είναι δικά μου τα λόγια αυτά.Τα είχε γράψει πριν, κάποιος με το ψευδώνυμο Kindzadza, γράφοντας επιλέξει:
      <>.Αυτά έγραψε ο ανώνυμος κύριος, με το περίεργο ψευδώνυμο και απάντησα με το σχόλιο που αναφέρεται πιο πάνω.Μάλλον, λοιπόν, κατάλαβες λάθος.

      Διαγραφή
    2. Επειδή κόπηκε το "κείμενο επαναλαμβάνω αυτό που έγραψε o Kindzandza και πάνω στο οποίο απάντησα:
      Kindzandza:<< Νέα μεγάλη επιτυχία για τον τοπικό τουρισμό.
      Μετά τους αποχαυνωμένους ΜΑΤατζήδες που κουβαλούσαν κάθε 3 και λίγο στην πόλη μας, με τα κλουβιά τους (ελέω Κορκονέα),σήμερα γέμισα και χαζοχαρούμενους τρέντι οννεδίτες, ορεξάτους για ξεφάντωμα και αρπαχτή>>.Αυτά έγραψε και σε αυτά απάντησα κύριε 9:41.

      Διαγραφή
    3. Να βγω από το σπίτι; Φοβάμαι πως θα συνεχίσεις να με μαλώνεις που δεν χτύπησα το παρών στις όψιμες επαναστάσεις σου για το Νοσοκομείο;

      Διαγραφή
  16. Καλά ., πσσσσσσσσς σε όλες τις σελίδες μέσα είσαι και γράφεις Σαλωμίτη και πολλά χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή