Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το Νοσοκομείο Άμφισσας στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας...!

 

   Εξαιρετικά δραστήριος και με άοκνη αγάπη για τον τόπο αποδεικνύεται γι άλλη μια φορά ο πολιτευτής της ΝΔ Κώστας Χαλιορής. 
  Αν και ουδέποτε επιδίδεται ψήφισμα στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ο κ. Χαλιορής κατάφερε να επιδοθεί το ψήφισμα για το Νοσοκομείο Άμφισσας στον κ. Παυλόπουλο με συνέπεια να προωθηθεί υποχρεωτικά στον Υπουργό Υγείας! 

 Η συνάντηση του Προέδρου με τον Δήμαρχο Δελφών προγραμματίστηκε στο πλαίσιο της διεκδίκησης των Δελφών ως πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2021...

                                 Δήλωση Χαλιορή: 

    Σήμερα επισκεφτήκαμε με τον Δήμαρχο Δελφών κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 

   Ενημερώσαμε τον κ.Πρόεδρο για την πορεία της διεκδίκησης των Δελφών ως πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2021 και του παραδώσαμε τον επίσημο φάκελο. 

  Επίσης τον ενημερώσαμε για τα θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Άμφισσας και του παραδώσαμε το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών. 


Δελτίο τύπου δημάρχου Δελφών



   Σήμερα, παραμονή της κρίσιμης εξέτασης της υποψηφιότητας του Δήμου Δελφών για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ.κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο στην οδό Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα. 

   Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και σε πνεύμα συναντίληψης ο εξοχώτατος κ.κ Πρόεδρος ενημερώθηκε για την πορεία διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ενώ παρέλαβε και τον φάκελο υποψηφιότητας της πόλης και του Δήμου των Δελφών. 

  Παράλληλα, στον Δήμαρχο Δελφών δόθηκε η ευκαιρία να πληροφορήσει τον κ.κ. Παυλόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Γ.Ν. Άμφισσας κι οι δομές υγείας στη Φωκίδα. 

  Στο πλαίσιο αυτό του ενεχείρησε και το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών. 
Ο κ.κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δελφών, ενώ αξίζει να σημειωθεί το σημαντικό ενδιαφέρον που επέδειξε για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.

7 σχόλια:

  1. Την επισκεψη πραγματοποιησε ο δημαρχος συνοδευομενος απο τον κυριο πολιτευτη ( με ποια αρμοδιοτητα ; ισως της επιτροπης διεκδικησης , γιατι μονο αυτος ; ισως ειναι πιο ομορφος ¨η ευκαιριας δοθησης για προμοσιον ) αλλα να μας λες οτι επεδωσε αυτος το ψηφισμα με τις αοκνες προσπαθειες του παει πολυ . Ειπαμε να μειωνουμε τον δημαρχο ,αλλα να τον εξαφανιζουμε προς χαριν του Χαλιορη παει πολυ. Τετοιο προμοταρισμα ουτε στον Κωστοπαναγιωτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάστε και συγκρίνετε τις δύο ανακοινώσεις Παναγιωτόπουλου και Χαλιορή. Πολύ προσεκτικά η ανακοίνωση του πρώτου δεν αναφέρει την παρουσία του δευτέρου στην επιχείρηση δημοσίων σχέσεων - εκμετάλλευσης του Προεδρικού θεσμού. Ο Χαλιορής όμως εξέδωσε αυτοκρατορική ανακοίνωση! Πού κατάντησε αυτός ο δύσμοιρος τόπος!!Από την άλλη πραγματικά πρόκειται για το νέο ακτύπητο δίδυμο στη μίζερη πολιτική ζωή του τόπου μας! Η Ελλάδα χάνεται και ο Παυλόπουλος χάνει το χρόνο του δεχόμενος το δίδυμο της Φωκίδας. Έχουν να μας δώσουν πολλές στιγμές γέλιου αυτά τα παιδιά. Να ναι καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο χαλιορης πηγε και εκανε την δουλεια ολη περνοντας μαζι του και τον δημαρχο ή εγινε το αναποδο. Καποιος δουλευει ολους μας ομαδικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθεσινο μου σχολιο ¨¨ξεχαστηκ娨 .Ελπιζω η μια σκοπιμοτητα να μην λειτουργησε πανω στην αλλη .Ευκαιρια να αποδειχθει αν οχι θα ισχυει ακομη το ¨¨παλια μου τεχνη κοσκιν﨨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν ο Πρόεδρος της Δημοκτατίας δεν ήταν επίτιμος Δημότης Του Δήμου ΙΤΕΑΣ ούτε στην είσοδο υπηρεσίας δεν θα φθάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον κ.δημαρχο τις επομενες εκλογες δεν προκειται να τον σωσει κανενας δρολαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έβγαλε κι ο Χαλιωρής δήλωση που πήγε στον ΠΑΚΗ. Τι ζούμε Θεούλη μου στο χωριό μας; Π´ΟΣΟ ΠΙΣΩ ΑΠ´ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. Δεν υπάρχει κανείς να τον συγκρατήσει; Κάποιος λογικός και εχεφρων ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή