Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Έξω από την Βουλή διαδηλώνουν οι Φωκείς για το Νοσοκομείο Άμφισσας...Βίντεο!!!



 

Με ζωντανή σύνδεση στον SKAI και την εκπομπή ΤΩΡΑ με την Άννα Μπουσδούκου και δυναμικό παλμό ξεκίνησε η κινητοποίηση σήμερα στην Αθήνα για το Νοσοκομείο Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας Λιδωρικίου και Ιτέας! 

  Αρχικά οι Φωκείς πήγαν στο Υπουργείο Υγείας όπου αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη… Ωστόσο καμιά δέσμευση για στελέχωση του Νοσοκομείου Άμφισσας δεν ελήφθη από πλευράς του. Αοριστολογίες και προτάσεις αυτοχρηματοδότησης των προσλήψεων!
 
   Στην συνέχεια προχώρησαν προς την Βουλή των Ελλήνων! 
   Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος Κώστας Μίχος, ο ε. Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Νίκος Χαρδαλιάς, οι δήμαρχοι Δελφών και Δωρίδας Παναγιωτόπουλος και Καπεντζώνης, η Αντιδήμαρχος Ιτέας Λιάνα Πιλάλα, η πρώην Αντιδήμαρχος Δελφών Λέλα Μπακολουκά, αυτοδιοικητικοί και κοινωνικοί φορείς και Αθηναίοι ετεροδημότες βρίσκονται εκεί…. 


 Αυτή τη στιγμή διαπραγματεύονται έξω από την Βουλή προκειμένου να παραδώσουν το ψήφισμα σε ένα από τους Αντιπροέδρους… ενώ συνεδριάζει η Επιτροπή Υγείας για την Τροπολογία του Νομοσχεδίου Υγείας, με την συμμετοχή του Βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου…!

2 σχόλια:

  1. Η πολιτική ανεπάρκεια των σημερινών πολιτικών μας εκπροσώπων Δημάρχου, βουλευτού, αντιπεριφερειάρχή, έχουν οδηγήσει την κατάσταση εκεί που βρίσκεται σήμερα. Η διοργάνωση - καταδικασμένων απ την αρχή - θλιβερών από απόψεως συμμετοχής και παλμού - διαδιλώσεων στην Αθήνα αποτελεί την κολυμβήθρα του Σιλωάμ όπου όλοι αυτοί οι άχρηστοι, ξεπλένουν την ανικανότητα τους. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια πέρα από την κρίση και τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ επαρκέστατε, που ήσουνα εκείνη την ώρα;

      Διαγραφή