Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών το Νοσοκομείο Άμφισσας..! συνάντηση στο Υπουργείο στις 19 Φεβρουαρίου...


   


   Σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά, Άμφισσα), ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Δελφών, Θανάση Παναγιωτόπουλου και με βάση την απόφαση που ελήφθη στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών την 01η/02/2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των συλλογικών φορέων του Δήμου μας, προκειμένου να καθοριστεί η ακριβής μορφή που θα λάβουν οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις για τη διάσωση του Νοσοκομείου μας και των υπολοίπων μονάδων Υγείας στο Νομό μας. 

Στην συνάντηση στηλιτεύθηκε η ανεξήγητη εμμονή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας να μην ανταποκρίνεται στα συνεχόμενα αιτήματα των εκπροσώπων της τοπικής μας κοινωνίας για συνάντηση. Στάση η οποία κορυφώθηκε με την αναίτια αναβολή της προγραμματισμένης για χθες συνάντησης του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη με την πολιτική ηγεσία και τους συλλογικούς φορείς του Νομού μας.
Η κοινή μας αγωνιστική κάθοδος στην Αθήνα, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 είναι πλέον μονόδρομος και η συνάντησή μας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είναι επιβεβλημένη και δεν επιδέχεται άλλης αναβολής.
Στο αυριανό δημοτικό μας συμβούλιο θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα προκειμένου να εκδοθεί ψήφισμα με τα τεκμηριωμένα αιτήματά μας, το οποίο θα επιδοθεί στον Υπουργό Υγείας (και σε άλλους αρμόδιους φορείς) κατά την κινητοποίηση της 19ης Φεβρουαρίου.

 Ο Δήμαρχος Δελφών 
Θανάσης Παναγιωτόπουλος

1 σχόλιο: