Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ΚΑΠΗ Ιτέας...



Κ.Α.Π.Η. Δ. Ε. Ιτέας Δ. Δελφών 

   Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η. πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στο Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας. 

   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Ιτέας κ. Πιλάλα – Τσακίρη Λιάνα, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών κ. Αγγελόπουλος Αριστείδης , ο Αντιδήμαρχος Δ. Ε. Δελφών κ. Αναγνωστόπουλος Λουκάς , ο Πρόεδρος Δ. Κ. Ιτέας κ. Γουόρθ Τζων – Τάουνσεντ, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Τριταίας κ. Τσακίρης Παναγιώτης, η Πρόεδρος Τ.Κ. Κίρρας κ. Μαντά Γώγα, η Σύμβουλος Δ. Κ. Ιτέας κ. Καλπούζου Μαίρη η τέως Βουλευτής Ν. Φωκίδας κ. Μανδρέκα Ασπασία και πρόεδροι και σύμβουλοι λοιπών φορέων της πόλης μας. 

   Την εκδήλωση άνοιξαν με καλωσόρισμα και ευχές, ο Δήμαρχος Δ.Δελφών, η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας , ο Θεματικός Αντιδήμαρχος Δ. Δελφών και η υπεύθυνη υπάλληλος του Κ.Α.Π.Η. κ. Οικονόμου Βούλα. 

   Μετά την ευλογία και την κοπή της πίτας, από τους σεβαστούς πατέρες Πανοσιολογιότατο Καλύβα Νεκτάριο και Αιδεσιμότατο Ζαφείρη Ηλία, έγινε η απονομή επαίνων στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015, μαθητές του Γενικού Λυκείου Ιτέας.

   Οι βραβευθέντες μαθητές παρέλαβαν τους επαίνους τους καταχειροκροτούμενοι , από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Η πρωτοβουλία αυτή του Κ.Α.Π.Η. είχε θετική αποδοχή από όλους ώστε η Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη πρότεινε την καθιέρωσή της για το μέλλον. 

   Μετά ακολούθησε περιληπτική αναφορά των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν το 2015 , από την υπεύθυνη του Κ.Α.Π.Η. και η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού Παραδοσιακού Ομίλου «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ». 

  Ευχές όλων για μια καλή και ελπιδοφόρα χρονιά.

  Εκ του Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου