Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμάζονται να μπουν στον χορό των κινητοποιήσεων οι αγρότες της Φωκίδας! αύριο συνάντηση συντονισμού στο Σερνικάκι...!



8 σχόλια:

  1. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΟΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Ο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Τ Ω Ρ Α ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βάλετε στη συντονιστική παιδιά του αρισταίου και σαν μερικούς που πούλησαν τον αγώνα των καμένων του ελαιώνα και έγιναν άφαντοι μαζί με τα συμφέροντα που υπηρετούσαν για προσωπικό τους όφελος καλύτερα καθίστε όπως καθόσαστε στη πολυθρόνα, φθάνει το τέλος όλων μας εκτός αυτών που τους τρέφει η διαπλοκή περιθώρια άλλα δεν υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αγρότες της Φωκίδας να βγάλουν τον σκασμό. Οποιοδήποτε κλείσιμο δρόμου είναι καταδικαστέο και πρέπει να επέμβει εισαγγελέας για παρακώλυση συγκοινωνιών. Αφήστε επιτέλους την Κυβέρνηση να κάνει το έργο της. Την κρίνετε όταν έρθει η ώρα της. Αλλιώς, ζητήστε την παραίτηση του Πρωθυπουργού και τον σχηματισμό Οικουμενικής Κυβερνήσεως υπό την προεδρία ενός εκ των Στουρνάρα, Παπαδήμου ή Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΕΚΟΥΛΑ? ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ

      Διαγραφή
    2. Καλώς το παιδί. Σε είχαμε χάσει εσένα.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΑΠΟ ΔΕΣΦΙΝΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣ,ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.Α ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή