Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Με BOYS + NOISE γιόρτασαν στο ΕΠΚΕΔ "Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών"...







    Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Φρύνιχος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών στους Δελφούς, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αφιερωμένη στους μαθητές των σχολείων του νομού Φωκίδας.

    Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος "Οι Φίλοι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών". 
   Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Δήμητρα Κ. Φιλίππου καλωσόρισε τους μαθητές και τους παρευρισκομένους και απευθυνόμενη στα παιδιά υποσχέθηκε ότι ο Σύλλογος θα είναι συνεχώς κοντά τους με παρόμοιες εκδηλώσεις, διότι όπως είπε «εσείς τα παιδιά είστε το μέλλον αυτού του τόπου». 

   Στην κατάμεστη Αίθουσα «Φρύνιχος», το πρόγραμμα άνοιξαν με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Δελφών και στη συνέχεια το μουσικό συγκρότημα BOYS + NOISE χάρισε μοναδικές στιγμές που καταγοήτευσαν μικρούς και μεγάλους. 

    Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Eταιρείας PANIK ENTERTAIMENT GROUP ltd.
    Μετά το τέλος της συναυλίας προσφέρθηκαν στον Ξενώνα του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών στους μαθητές διάφορα εδέσματα και δώρα υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Άμφισσας του Δήμου Δελφών. 

   Στην Γιορτή παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών Πρύτανης κα. Ελένη Αρβελέρ, ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Διευθυντής του Κέντρου Καθηγητής κ. Αθανάσιος Μαρκόπουλος κ.ά. Από το Γραφείο Τύπου του Ε.Π.Κε.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου