Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Σάλος για την δίωξη του Προέδρου των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας από την Διοίκηση...!!

 EΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 

    Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας αναρωτιόμαστε αν πραγματικά αληθεύει η καταγγελία του Σωματείου του Νοσοκομείου. 

   «Καταγγέλλουμε την συνδικαλιστική δίωξη του προέδρου του σωματείου εργαζομένων, ο οποίος μέσα από αγώνες ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Άμφισσας & των Κέντρων Υγείας, υπερασπιζόμενος την δημόσια και δωρεάν περίθαλψη και πρόσφατα αναδεικνύοντας προβλήματα κακής διοίκησης και αδιαφάνειας, στοχοποιήθηκε από την Διοίκηση»...

   ...και επειδή γνωρίζουμε και τους συναδέλφους μας στο ΔΣ αλλά και το σύνολο των εργαζομένων, τις διαθέσεις τους για προσφορά και στο Νοσοκομείο και στους κοινωνικούς αγώνες για τα ζητήματα της υγείας, την άριστη συνεργασία για από κοινού αγώνες για να περισώσουμε καμιά ζωή όπως καταντήσανε το Νοσοκομείο, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτέλεια αλλά και την δυναμική του ΔΣ δηλώνουμε ότι τασσόμαστε αλληλέγγυοι τόσο στον πρόεδρο όσο και στο ΔΣ.

    Οι ευθύνες είναι πολιτικές και σαν τέτοιες πρέπει να αποδοθούν για το σύνολο της πολιτικής που ακολουθείτε στην υγεία. 
  Οι διώξεις συνδικαλιστών και Σωματείων μόνο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας αν έχουν γίνει συνήθεια για τα μεταλλεία των βωξιτών θα αντιμετωπιστούν από το σύνολο των φορέων της περιοχής.

   Στο δε Νοσοκομείο να επέμβει άμεσα το σύνολο των Σωματείων Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα απαιτώντας τόσο την επανατοποθέτηση του προέδρου στην προηγούμενη θέση όσο και την ΑΜΕΣΗ αλλαγή πολιτικής στην υγεία. 

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

5 σχόλια:

  1. Ε οχι και διωξη η μετακινηση ενος νοσηλευτη απο ενα τμημα σε ενα αλλο. Ενας νοσηλευτης που εγινε καθεστως στο τμημα του νεφρου! Τοτε ολες οι αλλες μετακινησεις που γινονται συχνα πυκνα για την καλυψη κενων για την ευρυθμη λειτουργια της υπηρεσιας ειναι διωξεις : αν ναι τοτε γιατι δεν ξεσηκωθηκε κανεις καιι πρωτος ο προεδρος : Αν οχι τοτε γιατι αυτη ειναι διωξη : Ειναι δυνατον να απασχολει ολο το συνδικαλιστικο χωρο αυτη η μετακινηση : Γιατι τοση υποκρισια απο αυτους που θελουν να περιχαρακωσουν τα ¨¨οφιτσια ¨¨ που τους παρεχει η συνδικαλιστικη ιδιοτητα : Γιατι να εμφανιστουν τρεις ναι τρεις μεγαλοσυνδικαλιστες της ΠΟΕΔΗΝ να συνδραμουν τον συναδερφο τους συνδικαλιστη που απασχολησε μια γενικη συνελευση επι ωρες με την περιπτωση του : Γιγη σοβαροτης και λιγη υπευθυνοτητα δεν εβλαψε ποτε κανενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 300-450 ΕΥΡΩ!!!ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!!ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ .............. ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.....Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΡΘΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΚΑΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!! Η ΠΟΕΔΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???

      Διαγραφή
  2. ταραξε τα νερα το σωματειο , και καποιοι τρέμουν για τις παρανομιες τους και τους προστατες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άλλο ενας νοσηλευτής και άλλο ο πρόεδρος του σωματείου..... υπάρχει διαφορά και μάλιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταφανέστατη περίπτωση συνδικαλιστικής δίωξης. Μετα την γενική συνέλευση των εργαζομένων η μόνη λύση είναι η ανάκληση της μετακίνησης και η παραίτηση του αναπληρωτή του νοσοκομείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή