Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Ταγκαλής: Ένα-ένα τα προεκλογικά παραμύθια του Δημάρχου Δελφών καταρρέουν...

                                                                                                 10.10.2015 

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    H απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων συνεχίζεται! 
   Μετά την αγνόηση των Προέδρων των Κοινοτήτων στη λήψη απόφασης σχετικά με την αύξηση των τελών στην καθαριότητα (απόφαση του Δ.Σ. την οποία η παράταξή μας μετά από σχετική προσφυγή που υπέβαλε, ακύρωσε), έρχεται να προστεθεί η ακόμα προκλητικότερη αγνόηση της Τ.Κ. Σερνικακίου, με τη λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο με τίτλο παραπλανητικό, προκειμένου να παρακαμφθεί η άποψη των κατοίκων της Τοπικής Κοινωνίας. 
  Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε, όπως και η προηγούμενη, μετά από ανάλογη προσφυγή της Προέδρου της Τ.Κ. Σερνικακίου.
   Στα παραπάνω έρχεται τις τελευταίες ημέρες να προστεθεί η ομολογία μιας ακόμη ‘ατυχούς ‘ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δια στόματος Δημάρχου. Στο τελευταίο Συμβούλιο της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, εισηγήθηκε την αναστολή της υπ’ αριθμόν 178/2015 απόφασης με θέμα ‘Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων προς τα Τοπικά Συμβούλια και τους Εκπροσώπους των Κοινοτήτων του Δήμου Δελφών κατά τα άρθρα 83 και 84 του Καλλικράτη.’ Είχε προηγηθεί, η εδώ και τέσσερις μήνες ακύρωση της απόφασης ως μη σύννομη από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και η ανεπιτυχής προσπάθεια του Δήμου να την προσβάλλει, δια του ορισμού δικηγόρου.  
 Η παράταξή μας μια ακόμη φορά δικαιώνεται, αφού είχαμε ασκήσει έντονη κριτική στη συζήτηση του θέματος για τη ‘δήθεν μεταβίβαση αρμοδιοτήτων’ και τους πραγματικούς σκοπούς που υπέκρυπτε αυτή η απόφαση.
Ένα-ένα τα προεκλογικά παραμύθια του Δημάρχου καταρρέουν.Επισυνάπτεται  το υπ’ αριθμόν 985/81790/17.6.2015 έγγραφο του Γ.Γ.Α.Δ.
Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
   

8 σχόλια:

 1. ΔΗΛΑΔΉ ΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΑ ΚΑΛΆ Η ΜΑΣ ΔΟΎΛΕΨΕ ΈΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΑΜΕ Η ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΤΙ ΈΛΕΓΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. δηλαδή προσπαθεί να αποφύγει τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και το παρουσιάζει γραφειοκρατική διαδικασία της Αποκεντρωμένης;
  Πονηρούλης ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ , τον ξεσκέπασε,
  Δήμαρχε κάντην με ελαφρά, είστε βουβός κινηματογράφος , όλη η κομπανία σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. η γνωμη του δημαρχου ειναι οτι πρεπει να παραμεινει κλειστη η λεωφορος ηρωων η οποια με τεχνασματα παραμενει κλειστη για αγνωστους-γνωστους λογους
  σε λιγο η αστιγγος μπορει και να γινει ενα νεο τειχος και θα ονομασθει..... το τειχος της περιβολας.....ορχος βαρεων οχηματων σε ειδη βεβαρυμενο σημειο απεναντι απο το νεκροταφειο και....... επεκταση αυτου ...πεντακοσια μετρα μακρια σε μελλονικη επεκταση σχεδιου,,,,δεν μπορειτε να δεσμευετε την πολη με αποφασεις ως ανω,,,δεν μπορειτε να δεσμευετε το αυριο με τετοιες αποφασεις,,,,,,δεν ειναι σωστο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάποιοι περιγελούσαν όσους είχαν αγωνιστεί για να μην γίνει αυτός ο εκτρωματικός δήμος στα πλαίσια του Καλλικράτη. Τώρα αποφασίζουν άλλοι και αντίθετα με τα συμφέροντα του τόπου τους.

   Διαγραφή
 4. Τραγικός ο Παναγιωτόπουλος, αλλά το να προσπαθεί να πλασαριστεί ως κατάλληλος και ο Ταγκαλής, ξεπερνά κάθε όριο αστειότητας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άν τη πάει όλη τη πενταετία το άτομο αυτό δεν θα βρούμε δήμο στο τέλος να διαιρέσουμε σε μικρότερους δήμους.
  Μπάς και είναι ο χειρότερος και ο πιό άχρηστος δήμαρχος που έχει περάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. τραγική η κατάσταση, τραγικοί οι ανύπαρκτοι και άφωνοι δημοτικοί σύμβουλοι , δεν έχουν άρθρωσει κουβέντα για τα θέματα της περιοχής μας , αλλά ως γνήσια αμνοερίφια ψηφίζουν απλώς με ανάταση της χειρός ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή