Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ την Διασύνδεση Αττικού Νοσοκομείου με Άμφισσα ΑΞΙΖΕΙ Η ΨΗΦΟΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ στον ΗΛΙΑ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ...


                                                                                     Γράφει ο petros Βέργος 



    Θεωρώ ότι αποτελεί πραγματικό επίτευγμα αυτό που κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια στην 6μηνη θητεία του ως βουλευτής ο κ. Η. Κωστοπαναγιώτου. 
  
   Και αναφέρομαι στην προώθηση της Διαδικασίας της Επιστημονικής Διασύνδεσης μεταξύ του Γ.Ν. Άμφισσας και του Αττικού Παν/κού Νοσοκομείου για εκπαιδευτικούς και κλινικοεργαστηριακούς σκοπούς. 

    Με παρέμβασή του ο κ. Κωστοπαναγιώτου, το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο απέστειλε πρόταση και έθεσε σε εκκίνηση την διαδικασία της επιστημονικής διασύνδεσης των δυο Νοσοκομείων.

   Μια διαδικασία η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά η απόφαση βρίσκετε στα χέρια των εδώ διοικούντων το Γ. Ν. Άμφισσας και μένει να δούμε εάν ή όχι θα την αποδεχθούν.
Πρόκειται για μια εξαιρετική σημασίας κίνηση που μόνο καλό μπορεί να κάνει στους συμπολίτες μας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ούτε για το Νοσοκομείο μας, ούτε για τις διασυνδεδεμένες με αυτό μονάδες (Αγροτικά ιατρεία και Κ.Υγείας). 

    Μια εξαιρετική κίνηση του γιατρού και  βουλευτού Φωκίδος Η. Κωστοπαναγιώτου που από την μία θα πρέπει όλοι οι ιθύνοντες να αγκαλιάσουν και να αποδεχθούν για το καλό των συμπολιτών μας και από την άλλη αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση σ' αυτούς που από μικροψυχία τον κατηγορούν.

   Και μόνο γι' αυτό αξίζει την ψήφο μας την Κυριακή...



Ακολουθεί ολόκληρη η πρόταση του ΑΤΤΙΚΟΥ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου προς το ΓΝΑ.



2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου το λεει ο..γκουρου της διανοησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή