Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Παραιτήθηκε σύσσωμο το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Δελφών!!! απέμεινε "μια μικρή ομάδα που αναρριχήθηκε στην ηγεσία του κόμματος"...!





    Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Δελφών προσκλήθηκε σε Συνέλευση στις 23/8/2015 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ΙΤΕΑ. 




  Κατά την συνεδρίαση αναλύθηκε η σημερινή πολιτική  κατάσταση και αφού έγινε ουσιαστική συζήτηση και τοποθέτηση του μεγαλυτέρου πλήθους των μελών, διαπιστώθηκε ότι:

       Η μνημονική στάση της σημερινής κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποσχέσεις που έδωσε στον Ελληνικό λαό.
                     Στην Κυβέρνηση φυσά άνεμος αντιδημοκρατικός και άνεμος υποταγής της εθνικής κυριαρχίας στα συμφέροντα των Γερμανών,της κλίκας της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς και των ντόπιων φίλων τους που συμπεριφέρονται ως προδότες των συμφερόντων του λαού και υπερασπιστές  των συμφερόντων της ΕΕ.
     Η σημερινή Κυβέρνηση παραβλέποντας σκοπίμως και συνειδητά την ανάγκη απαγκίστρωσης από τα δεσμά που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα οι ντόπιοι και ξένοι κατακτητές κρύβεται, πίσω από τον μονόδρομο, όπως μας λέει, της επιβολής νέων και πολύ χειρότερων μνημονίων καταστροφικών για την Πατρίδα μας, κρύβοντας  την ανικανότητα της να διερευνήσει τουλάχιστον την ύπαρξη εναλλακτικής λύσης.

    Η Ο.Μ. εντόπισε ότι δεν είναι δυνατόν να συμπορεύεται 
με τέτοιου είδους πολιτική που ακολουθεί μια μικρή ομάδα που αναρριχήθηκε στην ηγεσία του κόμματος και στην Κυβέρνηση.
Μετά από όλα αυτά η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ  με απόφαση πλειοψηφίας που  αγγίζει το 85% των μελών της αποφάσισε:
      Να παραιτηθεί ομαδικά από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και να διαγραφτεί από ένα κόμμα που μεταλλάχτηκε  σε κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με αυτό που τους ένωσε.
       Καλεί τον κάθε αγωνιστή σύντροφο να συνεχίσει να αγωνίζεται από άλλα μετερίζια που προωθούν  τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
        Καλεί κάθε Έλληνα πολίτη να συνεχίσει να πιστεύει στο όραμα  της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και όχι σε μεταλλαγμένες εκδόσεις της, τον καλεί  να αντισταθεί σε κάθε μνημονικό μέτρο παλιότερο αλλά και νεότερο. 
      Τον καλεί να υπερασπιστεί το ΟΧΙ και την Εθνική Ανεξαρτησία μέχρι τέλος.

Πιστεύει ότι υπάρχει διέξοδος ακόμα από το μνημονιακό σκότος.


Η πρώην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ του Δ. Δελφών

15 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν λέει για την τοπική ομάδα μελών. Λέει για την μικρή ομάδα στο Μαξίμου. Εσείς μάλλον λετε για τους τοπικούς.

      Διαγραφή
    2. Εμείς απλά αναγράφουμε στον τίτλο πρόταση του κειμένου και μάλιστα σε εισαγωγικά! Εσείς εάν θέλετε μπορείτε να ξαναδιαβάσετε την ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται: "Η πρώην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ του Δ. Δελφών"...κατανοούμε την νευρικότητα αλλά αυτό το τοπικό και πανελλαδικό φαινόμενο δεν είναι δική μας υπόθεση, ασφαλώς. Ούτε δική μας αποκλειστικότητα η ανακοίνωσή του. Ψυχραιμία και λογική...

      Διαγραφή
    3. Αυτό για όλα τα απαράδεκτα μηνύματα που λάβαμε περί... ντροπής! για την ανάρτηση...

      Διαγραφή
  2. Μπράβο, άντε σπιτάκι τώρα και λουφάξτε… Μην αρχίσετε πάλι τα προδότες, γερμανοτσολιάδες κλπ, μας ζαλίσατε 5 χρόνια, δε σας παίρνει άλλο. Γερμανοτσολιάδες είστε ΕΣΕΙΣ πια. ΕΣΕΙΣ και όσοι στηρίξατε σα φανατικοί ταλιμπάν, τους τσιπρολαφαζάνηδες και ΟΛΟ το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να μας φέρει εδώ που μας έφερε. Μη το παίζετε απατημένοι σύζυγοι τώρα. Τόσα χρόνια στο ίδιο κόμμα, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ούτε λαφαζανιές, ούτε εθνικό νόμισμα, ούτε μνημόνια-αντιμνημόνια δε σας σώζουν πλέον, πολιτικοί απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ''ΜΕΛΗ΄΄ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ;
    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΤΟΙΧΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ; ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ;
    .....ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΟΧΟΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ !!!!
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΨΑΡΟΚΟΛΛΑ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πείτε τα ονοματάκια που έμειναν να δούμε πού θα πάει η έδρα! Καλό βόλι, παιδιά της "ρεαλιστικής αριστεράς"! Aufviedersen! Μετά τα 14 αεροδρόμια, τι άλλο ξεπουλάτε; Α, ναι, είναι κι οι αγρότες που απ' τη μια τους αποχαύνωσαν οι επιδοτήσεις κι απ' την άλλη θα τους εκμηδενίσει το τρίτο το μακρύτερο (φτου κακά!)....κι έχει κι άλλα ο μπαχτσές "αριστερούλια" κρυφοδεξιούλια!

      Διαγραφή
  4. H παρέα Μεγκου, Ντινας, Απόστολου, αφού εγκλωβισαν τον βουλευτή σε λάθος δρόμους, πάνε για υποψήφιοι με το κόμμα Δραχμήε Σοιμπλε Λαφαζάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανθρωποφαγία είναι χάρισμα που σας χαρακτηρίζει. Είναι από γεννησιμιού σας ή το απεκτήσατε στην πορεία της ζωή σας;

      Διαγραφή
    2. Ο βουλευτής μάλλον εκκώφευσε παρά εγκλωβίστηκε!

      Διαγραφή
  5. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο..ΑβανΤΑδωρος ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλιτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ απο τα λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ Η ΚΛΕΦΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ.......ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ,ΕΝΩ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ Κ...ΣΚΥΛΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥΓΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ-ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΟ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΛΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ..ΚΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑ..ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ..ΚΑΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!!!!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή