Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πέτρος Βέργος: τι συμβαίνει και ο ΥΠΕάρχης αντιμετωπίζει με τραγικό τρόπο το Κέντρο Υγείας Ιτέας...;;



Γράφει ο Πέτρος Βέργος

Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία, τραγικότερη η αντιμετώπισή τους απο τον ΥΠΕαρχη...


 Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο κ. Νέστορας Αντωνίου ανέλαβε την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, η οποία παρεμπιπτόντως εδρεύει στην Λάρισα. 

 Δεν πάει επίσης πολύς καιρός που επισκεφτήκαμε και συναντήσαμε προσωπικά τον κ. ΥΠΕαρχη στο γραφείο του. 

    Να θυμίσω για την ιστορία, ότι κατά την συνάντηση εκείνη είχαμε εισπράξει την "συμπάθεια και την κατανόηση" του κ. Αντωνίου.
  Μας έδωσε "δίκαιο" όσον αφορά τα αιτήματα που προβάλλαμε και είδε με "καλό μάτι" τις προτάσεις που καταθέσαμε. 
 Μέχρις εκεί...

   Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε στην Ιτέα και ακολούθησε νέα εντολή, αυτή την φορά δική του, η οποία ήταν χειρότερη των δύο προηγούμενων και καταδίκασε οριστικά το Κ.Υ. Ιτέας και στο Νοσοκομείο δεν έχει τίποτα το θετικό. 

   Συμπέρασμα ... μας δούλεψε κυριολεκτικά "ψιλό γαζί". 

    Η κατάσταση στις δομές του νομού είναι γνωστή και βαίνει καθημερινά απ' το κακό στο χειρότερο. 
 Καμία παρέμβαση ή δημόσια δήλωση από πλευράς ΥΠΕ όλο αυτό το διάστημα. 

   Αυτή ήταν η έως τώρα συμπεριφορά του κ. ΥΠΕαρχη προς τον κόσμο της Φωκίδας. 

    Και εδώ ακριβώς, θέλω να αντιπαραβάλλω την στάση που κράτησε το ίδιο άτομο όταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστημιακό και το Νοσοκομείο Λάρισας, αναφορικά με τις τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνικές υποδομές και χωρίς διοικητές, είδαν το φως της δημοσιότητας. 

   Βλέπετε τέτοια περιστατικά στην ίδια του την πόλι αμαυρόνουν την εικόνα του κ. Αντωνίου και για τον λόγο αυτό βγήκε ο ίδιος δείχνοντας το "προσωπικό του ενδιαφέρον", με δηλώσεις και ανέδειξε το πρόβλημα των δυο νοσοκομείων της Λάρισας δίνοντας και τα απαραίτητα στοιχεία στην δημοσιότητα. 

    Θεωρώ αυτή η διαφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των Νοσοκομείων της ίδιας ΥΠΕ και μάλιστα από τον ίδιο τον διοικητικό τους προϊστάμενο, είναι απολύτως άδικη κατακριτέα και θα πρέπει να αλλάξει πάραυτα. 

   Τέλος ο κ. ΥΠΕαρχης θα πρέπει να καταλάβει τον ρόλο του, να αρχίσει να διοικεί, να προσπαθήσει να λύσει προβλήματα και όχι απλώς και επιλεκτικά να τα επισημαίνει... 

    petrosdiver.blogspot

6 σχόλια:

  1. Μέχρι τις 25 Ιανουαρίου μας φλομώσατε στο παραμύθι ότι για όλα φταίνε οι κακοί προδότες/ γερμανοτσολιάδες/ μερκελιστές κλπ. Ότι είσασταν πανέτοιμοι να κυβερνήσετε και είχατε τις τόοοοοσο εύκολες λύσεις στο τσεπάκι σας και σε 6 μήνες θα ζούσαμε σε μια άλλη Ελλάδα. Τι συμβαίνει τώρα; Συμβαίνει κάτι τρομακτικά απλό, ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αρπάξατε την ψήφο του ανέργου, του δυστυχισμένου, του καταχρεωμένου, του ανασφάλιστου εσείς οι πάμπλουτοι "αριστεροί" των Βορείων Προαστείων με τα εκατομμύρια ευρώ (έχει τη σημασία της η λέξη) έξω, εσείς που θα καταργούσατε τα μνημόνια με ένα νόμο και σε ένα άρθρο. Για τον εργατολόγο/αντιπρόεδρο της Βουλής (τρομάρα μας!) με τα δύο μύρια ΟΡΙΣΤΙΚΟ πρόστιμο για φοροδιαφυγή, καμία σύλληψη, δήμευση, πάγωμα λογαριασμών ή αυτά είναι για τη bas class πλέμπα; Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πολιτική απατεωνιά από συστάσεως του νέου ελληνικού κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι προδοτης.αλλα ταζει και αλλα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιριζεοι τιρατε να κανεται κατι γενικα για τιν ελλαδα γιατι αλλιος 8α σας το κοπσουν το κεφαλι σιριζα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι συριζεοι δε τα βρηκαν μεταξυ τους.ειναι πολλες οι συνιστωσες βλεπεις.γιατι και η επιτροπη που πηγε λαρισα, ειναι συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή