Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Γεωργία Καπούρου: μετά την προσφυγή μας δεν αυξάνονται τα τέλη καθαριότητας στην Κίρρα, που άλλωστε είναι εγκαταλελειμμένη όπως και η Ιτέα...!!




                         -ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ-ΚΑΠΟΥΡΟΥ: 

Δικαίωση και για τα συμφέροντα των δημοτών της Δ.Ε Ιτέας 
από την ακύρωση της απόφασης αναπροσαρμογής 
των τελών καθαριότητας


 Κίρρα, 26 Ιουνίου 2015 




ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΙΡΡΑΣ 
ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ 56 
 33200 Κίρρα 
 Τηλ. επικοιν. : 2265034910
 κιν.  6977635618 
 e-mail: g.kapareli.kapourou@gmail.com 

    ΘΕΜΑ : Δικαίωση του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
 για την ακύρωση της Απόφασης Δ.Σ σχετικά με αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών καθαριότητας του Δήμου Δελφών.


    Με την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006 κατόπιν των προσφυγών του Παναγιώτη Ταγκαλή επικεφαλή μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δελφών και του Ανδρέα Σολδάτου Προέδρου Τ.Κ Αγίας Ευθυμίας , επικράτησε επιτέλους η νομιμότητα επί της προχειρότητας και του ερασιτεχνισμού που προδήλως επικρατεί στις τάξεις της δημοτικής αρχής και των οργάνων διοίκησής της και ακυρώθηκε η 385/2014 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών. 

    Η γενικότερη απαξίωση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων είναι πλέον εμφανής και ενισχύεται και από την άκρατη αλαζονεία των συντακτών αρμοδίων οργάνων που εντέχνως περιγράφουν την απαράδεκτη και μη-θεσμικά σεβαστή κατάσταση, 
ως νόμιμη και εντός των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής-Οικονομικής Επιτροπής και 
του Δημοτικού Συμβουλίου. 

   Μετά την υιοθέτηση ως δημοτική πολιτική της αναπροσαρμογής-αύξησης των δημοτικών τελών καθαριότητας που εγκρίθηκε με την αριθμ 332/26.11.2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής που υπερψηφίστηκε η αναπροσαρμογή –αύξηση τελών καθαριότητας από τη συμπολίτευση ( Αναγνωστόπουλος Λουκάς, Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου Ελισαβέτ, Μάνιος Ασημάκης Πανάγου Βασίλειος, Τσονάκας Αθανάσιος ) και επικυρώθηκε με την αριθμ 385/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών, η δημοτική αρχή μετακύλησε το κόστος μεταφοράς των απορριμμάτων, στην εύκολη λύση στο πορτοφόλι των δημοτών. 

   Η πολιτική διαφωνία μου ενθαρρυμένη με τη στήριξη συμπολιτών μου, πολλών Προέδρων, Τοπικών Συμβούλων και του Παναγιώτη Ταγκαλή , αποτυπώθηκε με την υποβολή και από τη μεριά μου διοικητικής προσφυγής των άρθρων 227 του Ν.3852/2010 και 151 του Κ.Δ.Κ Ν.3463/2006 κατά της αριθμ 385/2014 αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου που αφορούσε και την κοινότητά μας , την Κίρρα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

    Η προσπάθειά μου αυτή όπως και του συνόλου της δημοτικής παράταξής μου, βασίζεται στην προάσπιση πρωτίστως των συμφερόντων των συμπολιτών μας και ως Τοπική Σύμβουλος Κίρρας θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους Κιρραίους και κατ΄ επέκταση για τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας. 

    Τονίζω επίσης ότι η διαχείριση των θεμάτων τοπικής αυτοδιοίκησης απαιτεί πολιτική ωριμότητα και δεν ανεχόμαστε επιλογές συνεχούς αύξησης τελών, άνευ ανταποδοτικότητας υπηρεσιών.
 Οι δημότες πληρώνουν ήδη τέλη ανταποδοτικού χαρακτήρα χωρίς υπηρεσίες (η καθαριότητα, ο δημοτικός φωτισμός είναι λιγοστά και οι περισσότεροι κοινόχρηστοι χώροι εμφανίζουν σημάδια εγκατάλειψης). 

    .........Υπάρχει ακόμη χρονικό περιθώριο, προκειμένου η νέα δημοτική αρχή να αναλογιστεί τι ρόλο επιθυμεί να διαδραματίσουν τα τοπικά συμβούλια, οι συνεργάτες όπως μας αποκαλεί ο Δήμαρχος Δελφών!!!! ή απλά να είμαστε μόνο για φιέστες και εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα!!!

            Με εκτίμηση
 ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΑΡΕΛΗ - ΚΑΠΟΥΡΟΥ 
 Τοπικός Σύμβουλος Κίρρας

3 σχόλια:

  1. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!
    Το να βγαίνει και να αναμασά τα ίδια ο κάθε τοπικός (ούτε καν δημοτικός) συμβουλος για αυτοπροβολή, ε, αυτό παραπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά κάνει αφού κανείς δεν κινείται και οι του Παναγιωτόπουλου ψηφίζουν ως πρόβατα και δεν καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν.
    Ασχολείσου και με την κατακαημένη Ιτιούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και οι γύφτοι στην πρώτη γραμμή στην φωτογραφία, αρε έρμο Ξεροπήγαδο τι σούμελε να ζήσεις. Συνέχισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή