Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Έκκληση βοήθειας από τη μητέρα του μικρού Άγγελου για το κόστος του χειρουργείου...

fokisonline

  Ο μικρός Άγγελος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι του. 


  Η μητέρα του Ελένη ζητά οικονομική στήριξη μιας και το κόστος της επέμβασης είναι ιδιαίτερα υψηλό για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. 

 




«Αγαπητοὶ συμπολίτες
 και αδελφοὶ χαίρετε!
Ονομάζομαι Ελένη Τσεκούρα και είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Πριν λίγα χρόνια ο τρίτος μας γιός, ο Αγγελος, εμφάνισε κάποιο μόρφωμα στο εσωτερικό τού κρανίου του, που του προκαλούσε δυσκολία στην αναπνοή.
Έτσι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο στις αρχές του 2013. Δυστυχώς, η επέμβαση δεν είχε απόλυτη επιτυχία, με αποτέλεσμα να παραμείνει ένα μικρό υπόλειμμα.
Σήμερα πλέον το μόρφωμα αυτό έχει αυξηθεί σε όγκο και εντοπίζεται στην βάση τού σπλαγχνικού κρανίου. Καθώς μάλιστα πλησιάζει επικίνδυνα το οπτικό νεύρο, κρίθηκε αναγκαία μία νέα επέμβαση. Αυτὴ πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις, τον εμβολισμό και την κυρίως επέμβαση, σε δύο ιδιωτικα νοσοκομεία (Ἰασὼ General και Ὑγεία), καθώς οι ιατροὶ που ανέλαβαν αυτὴ την φορά τον γιό μας συνεργάζονται μὲ αυτά. Το πρόβλημά μας βρίσκεται στὸ συνολικὸ κόστος τού χειρουργείου, το οποίο κυμαίνεται γύρω στα 25.000 ευρώ!
Όπως αντιλαμβάνεστε το ποσό αυτό είναι ιδιαίτερα υψηλό, ώστε η οικογένεια μου να μην εχει την δυνατότητα να το διαθέσει. Ετσι, λοιπόν, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τούς απλοὺς συνανθρώπους μας, και σας παρακαλούμε μὲ πολὺ πόνο και θέρμη να ανταποκριθείτε στην έκκλησή μας στηρίζοντας ὁ καθένας όσο μπορεί τον γιο μας.
Για τον σκοπὸ αυτὸ σας παραθέτω τον ἀριθμὸ του λογαριασμού μας. Να ξέρετε πως οποιαδήποτε προσφορά, ακόμη και η πιο μικρή, έχει τεράστια αξία για την οικογένειά μου.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς...
Ἀρ. λογ. Ἐθνικῆς Τραπέζης: 692/769420-21 (Ἰωάννης Τσεκούρας του Χριστοδούλου).
ΙΒΑΝ: GR5001106920000069276942021.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.6894560 και 6947252691».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου