Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Συνάντηση δημάρχων Δωρίδας και Βύρωνα στο Κατασκηνωτικό Κέντρο Προσκόπων Τολοφώνας...

Συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Βύρωνα και Δωρίδος κ.κ Άκη Κατωπόδη και Γιώργου Καπεντζώνη, με τους Προέδρους της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων 1ου Σ.Π Βύρωνα και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα «Άρης Κωνσταντόγλου», κ.κ. Αντώνη Κουρούνη και Γιώργου Λουκίδη, καθώς και μελών των Παλαιών Προσκόπων Καισαριανής, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου 2015, στο κατασκηνωτικό κέντρο που έχουν δημιουργήσει οι παλαιοί πρόσκοποι Βύρωνα στην Τολοφώνα. 

  Το κατασκηνωτικό κέντρο έχει έκταση 4,5 στρεμμάτων με χώρους για φιλοξενία 50 ατόμων, κτίριο 97 τ.μ που περιλαμβάνει σύγχρονες εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών προσκόπων και από το καταστατικό τους προβλέπεται η συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα και Δωρίδος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα, κ.κ. Δημήτρης Κόκκαλης και Μιχάλης Καραγιάννης, καθώς και οι αντίστοιχοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δωρίδος κ.κ Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και Χαράλαμπος Φάκος. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τολοφώνας κ. Ηλίας Κορομπίλης. 

 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου, η συμμετοχή παιδιών που δεν είναι πρόσκοποι από τη Δωρίδα και το Βύρωνα από 6 έως 10 ημέρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και η συνεργασία των προσκόπων με την τοπική κοινωνία μέσα από δράσεις κοινού ενδιαφέροντος.

1 σχόλιο: