Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Παλαίμαχοι Αστέρα Ιτέας vs Βετεράνων Ολυμπιακού για φιλανθρωπικό σκοπό...



lepantortv.gr 

Περισσότερα σήμερα στις 3.30 στην εκπομπή Lepanto news…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο πολύ σημαντικός φιλικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων του Αστέρα Ιτέας και των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ιτέας.
  
   Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στήριξαν με τη συμμετοχή τους την πρωτοβουλία που πήραν οι Βετεράνοι του Αστέρα Ιτέας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γερεντές να διαθέσουν τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» για να βοηθήσουν 2 παιδιά τα οποία πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται. 

   Από νωρίς το μεσημέρι οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αναχώρησαν από το «Γεώργιος Καραϊσκάκη» με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για τις μετακινήσεις τους.

    Εκατοντάδες ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Στον αγώνα τιμήθηκαν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, δια αντιπροσώπου του, και ο Σύνδεσμος Βετεράνων.

    Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν και οι 2 ομάδες υπό το αίσθημα πανηγυρικής ατμόσφαιρας σε όλο το γήπεδο. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με 0-5 υπέρ του Ολυμπιακού αν και το ζητούμενο δεν ήταν αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου