Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Άμφισσας: και η παθολογική κλινική δεν λειτουργεί και το Κέντρο Υγείας Ιτέας κλείνει...από τη βάρβαρη επίθεση της νέας συγκυβέρνησης!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ

                                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ 


       Η υγεία των πολιτών κινδυνεύει από τη βάρβαρη επίθεση και της νέας συγκυβέρνησης. 
 Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στην Υγεία δεν λύνονται με ευχολόγια, μετακινήσεις προσωπικού και με μειώσεις των προϋπολογισμών των Νοσοκομείων. 

   Μετά το κλείσιμο της Παθολόγικής κλινικής του Γ.Ν Άμφισσας, με σημερινή απόφαση,
 της 5ης ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σταματά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ιτέας, αφού το ιατρικό προσωπικό μετακινείται στο Γ.Ν Άμφισσας, και ιατρός στο Κέντρο Υγείας θα παρίσταται μόνο σε πρωϊνό ωράριο. 

   Το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν Άμφισσας θεωρεί την συνέχιση τέτοιων τακτικών
 (μετακινήσεις προσωπικού) απλά μπαλώματα που δε δίνουν καμία ουσιαστική λύση, 
αφού ούτε η παθολογική κλινική θα λειτουργήσει και παύει η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ιτέας. 

    Καλούμε τον Υπουργό Υγείας να τοποθετήσει επιτέλους διοίκηση στο Γ.Ν Άμφισσας. 
   Να στελεχώσει με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων το Γ.Ν Άμφισσας και τα Κέντρα Υγείας του νομού πριν οδηγηθούν σε οριστικό κλείσιμο. 

   Να επαναλειτουργήσει η Παθολογική κλινική, και να σταματήσουν οι συνεχείς μετακινήσεις προσωπικού.
     Κουραστήκαμε να μένουμε σε διαπιστώσεις..... 

     Επιτέλους περιμένουμε το έργο σας.... 

     Ο Πρόεδρος                                                                                           Η Γενική Γραμματέας ΤΣΑΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                                               ΣΑΜΠΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

10 σχόλια:

  1. παιδια το παθατε κατα πως λεει η παροιμοια λυκος στα προβατα λυκος στα προβατα τωρα που ο λυκος μπηκε στο μαντρι ο τσοπανος ............ποιος αληθεια σας πιστευει εκτος απο την γνωστη ομαδα ...αληθεια δεν ειναι εξουσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΥΚΟΥΣ!!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση αυτή είναι της νέας ...συγκυβέρνησης ή τους επιστ. συμβουλίου του Νοσοκομείου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΡΙΣΜΑΤΑ ΠΕΣΤΕΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. ο Κολοκοτρωνης ποιος ειναι;χα χα κατι εχω ακουσει αλλα δεν θελω να το πιστεψω,αυτο το θηριο.....

      Διαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΒΑΝΔΩΡΟΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Κ.Υ.ΙΤΕΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΕ Ο ΒΑΝΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΒΕΡΓΟΣ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Δικαίωμα μεγαλειώδες το οποίο για τους Έλληνες ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι αυτονόητο. Είναι δικαίωμα για το οποίο θα πρέπει να μάχονται σε καθημερινή βάση και οι σωστοί λειτουργοί υγείας να δίνουν μια άνιση μάχη ,απέναντι σε σωρεία προκλήσεων, προκειμένου να προάγουν αυτό το πολύτιμο αγαθό.Ετσι και στο μικρό νοσοκομείο της πόλης μας,δίνεται καθημερινά μάχη από όλους τους υπαλλήλους υγειονομικούς και μη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών.Θλίβομαι βαθύτατα ως υγειονομικός υπάλληλος αυτού του νοσοκομείου ,όταν βλεπω ότι η υγεία ως καταναλωτικό προιόν,γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής, ειρωνικών σχολίων και πεδίο αντιπαραθέσεων για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και συναδελφικών μαχαιρωμάτων .Είναι ντροπή και φέρουμε όλοι ακέραια την ευθύνη των λόγων και των πραξεών μας απέναντι σε μια κοινωνία που περιμένει όλοι μαζί να παλέψουμε μήπως και περισώσουμε το νοσοκομείο μας. Για σκεφτείτε λίγο το ενδεχόμενο να πάθει κάτι κάποιος από εσας ή μέλος της οικογενειά σας,να κινδυνέψει ή να χαθεί ανθρώπινη ζωή:Ισως τότε να σας κοπεί η διάθεση για κακοήθη και ειρωνικά αστειάκια και να δείτε το θέμα πιο σοβαρά.Είναι χρεος όλων των εργαζομένων αλλά και των κατοίκων της περιοχής να δώσει αγώνες έστω και την ύστατη στιγμή για να διασωθούν οι δομές υγείας του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως η κατάσταση της Υγείας στη Φωκίδα σήμερα είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πολιτικών του παρελθόντος, τα μνημόνια, αν τα έχει κανείς ακουστά! Και απ' όσο θυμάμαι, στην πόλη αυτή δεν κουνήθηκε φύλλο κατά των πολιτικών αυτών, σωστά; Μια κοινωνία που έχει μάθει να ζει με τον βουλευτή της, τον κομματικό της παράγοντα, τον κολλητό της, τον "άνθρωπό" της κλπ... σήμερα, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση "τέρας"που η ίδια με τις επιλογές της δημιούργησε & ανέχτηκε, εκπλήσσεται, αγανακτεί, τρομάζει... Φοβάμαι ότι τώρα βλέπει στον καθρέπτη τον πραγματικό της εαυτό! Ας ξεκινήσουμε από την αυτοκριτική πρώτα, και μετά ας περάσουμε σε ΛΟΓΙΚΕΣ προτάσεις μήπως και διασωθεί κάτι. Εξακολουθώ βέβαια να απορώ γιατί όλα αυτά τα χρόνια που φαινόταν πού πάει το πράμα, σιωπούσαν όλοι, του κ. Δημάρχου μη εξαιρουμένου.

      Διαγραφή
    2. Ποσο δικιο εχεις Γεωργια αλλα δυστυχως καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν και τα πιο απλα πραγματα.

      Διαγραφή
  6. ολα εχουν ονοματεπωνυμο κανεις δεν πρεπει να φοβαται πια,απλα γιατι χειροτερα δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή