Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ!!! παραιτείται ο τελευταίος παθολόγος του Νοσοκομείου Άμφισσας...!! Δραματικές επαφές Κωστοπαναγιώτου...αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Ιτέας...


 

   Σοκαριστικό αλλά απολύτως γεγονός η υποβληθείσα παραίτηση στην Αθήνα μάλιστα του τελευταίου των Μοϊκανών Παθολόγου κ. Κακκανά... Εναγώνιες διαβουλεύσεις πραγματοποιεί ο βουλευτής Φωκίδος Ηλίας Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει δεκτή η παραίτηση... Αυτή την ώρα συναντάται με την Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Ιτέας...

 Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι γιατροί του ΚΥ Ιτέας πιθανόν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη...και έχουν όλους τους λόγους! 

 Την πιθανότητα να επιστρατευτούν ακόμη και στρατιωτικοί γιατροί μέχρι να κατατεθεί στην Βουλή το ψηφοδέλτιο, σκέπτεται ο βουλευτής Φωκίδος, ο οποίος είναι και στην Εθνική Επιτροπή Υγείας...

Κι ενώ κρέμεται από μια κλωστή η λειτουργία των μονάδων υγείας της Φωκίδας, δύο ερωτημετικά εγείρονται αμείλικτα...

 Το πρώτο και ζωτικό: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ;;;

 Τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο, κύριοι υπεύθυνοι, που οδηγεί τους γιατρούς της Παθολογικής σε παραίτηση από το Δημόσιο και βέβαιο μέλλον;...αυτό θα το δούμε διεξοδικά! 

Και το δεύτερο, ανάγεται στην πολιτική(;;) μαρίδα...

    Η απόφαση εχθές της συγκέντρωσης των εργαζομένων του Νοσοκομείου ήταν να σηκωθεί πανό απέναντι από τους επίσημους στην Άμφισσα. 
  Tι έγραψε στο φέις μπουκ ο ιδιαίτερος του βουλευτή κ. Αποστόλης Τσιάμης;;;!!! 
  Απέναντι σε ποιούς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου της Άμφισσας; 
   Ποιόν απο αυτούς, τους απέναντι , θεωρούν υπεύθυνο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου;...και αυτό θα το διερευνήσουμε και μάλιστα δεσμευτικά! 

   Χρειάζονται κύριοι, κινητοποιήσεις αλλά  που να ενώνουν τον κόσμο και τις δυνάμεις που έχουν κοινό συμφέρον απο την ουσιαστική παροχή των υπηρεσιών υγείας του τόπου μας...

7 σχόλια:

  1. Το πολιτικό γραφείο του κ. βουλευτή Φωκίδας είναι στο κτίριο της περιφέρειας;
    Αν κρίνουμε από το που βρίσκεται ο ιδιαίτερός του, μάλλον.
    Πρώτη φορά αριστερά είπαμε, άλλα ήθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατρέ δυστυχώς ΕΣΥ θα το ΧΡΕΩΘΕΙΣ.Αν το υπουργείο δεν σε κατανοεί δεν υπάρχει τίποτα αξιοπρεπέστατο από την παραίτηση.χρονος προσαρμογής δεν δίνετε, τον χρόνο σας τον είχατε 2,5 ΧΡΟΝΙΑ, τώρα ΑΜΜΕΣΑ πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!! ΤΙ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικά αυτοί που φώναζαν πριν 3 μήνες για τα προβλήματα της υγείας τώρα λένε μη διαμαρτύρεστε σε μας!!!! δε φταίμε!!!! εσείς κυβερνάτε όμως, το καταλάβατε???? ο ασθενής πρέπει να περιμένει μέχρι να αποφασίσετε να φέρετε έναν γιατρό???και λύσατε το πρόβλημα?? λείπουν 3 παθολόγοι, 1 νεφρολόγος , ένας παιδίατρος, ένας ορθοπεδικός , ένας καρδιολόγος, ένας ακτινολόγος, ένας γυναικολόγος σύνολο εννέα!!!! ευτυχώς διόρισαν οδοντίατρους!!!! περαστικά μας!!! και μη διαμαρτύρεστε είπαμε δεν έχουμε το μαγικό ραβδί!!!! αυτά για τις αναρτήσεις του facebook!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημιουργική ασάφεια μάλλον χαρακτηρίζει και τον δικό μας βουλευτή που συντριπτικά έλαβε τη νίκη στο νομό με τη πειθώ που τον διακρίνει. Όμως για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα κάνει κάτι; Τι σκοπό έχει ο ποιητής, γρανάζι του συστήματος απο χρόνια; Βλέπεις δε έχει και δικαιολογία..ιατρός στο επάγγελμα! Οι ψηφοφόροι θα υποστούμε τις συνέπειες της πράξης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματηστε να κοροιδευετε το Λαο οι μεν και οι δε.......καταστρεψατε τη λειτουργια του Νοσοκομειου προσωπικα συμφεροντα ετων....και τωρα θελετε να ξεχαρβαλιασετε και το ΚΥ ΙΤΕΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ που χρονια τωρα λειτουργει ΑΨΟΓΑ πρωτα -πρωτα ανθρωπινη συμπεριφορα προς τους ασθενεις αψογη Ιατρικη εξηπηρετηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή