Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Ιτέας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις...


       Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας και η Επιτροπή των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων, ευχαριστεί, αφενός τον Δήμαρχο Δήμου Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλο για την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητάς μας, αφετέρου όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων μας, του Γυμνασίου και Λυκείου για την συμμετοχή τους καθώς και τους εθελοντές και τους Συλλόγους της περιοχής που συνέβαλαν με πολύ αγάπη, μεράκι και κέφι στο Καρναβάλι στο Λιμάνι της Ιτέας, αλλά και όλες τις εκδηλώσεις της Ενότητας. 
 
      Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές που ήταν η ψυχή του καρναβαλιού και αποτέλεσαν σπουδαία παράμετρο για την επιτυχία του.
  Το ενδυνάμωσαν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλούτισαν και έγιναν οι πρωταγωνιστές του.   
    Ευχόμαστε όλη αυτή η ιδέα να συνεχιστεί και να ενισχυθεί από περισσότερες συμμετοχές και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους για καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση , κινητοποιώντας μεγάλο μέρος των κατοίκων και τονώνοντας ιδιαίτερα την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας.


                            Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΤΕΑΣ

                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν. ΑΝΔΡΕΑΣ

7 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούν εαυτούς και αλλήλους, αλλα φουσέκη, ας γίνονται την ίδια ώρα και μέρα οι εκδηλώσεις σε Ιτέα και Άμφισσα αφού δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαίδουριών άχυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το γελοίο σας και φαιδρό team της Κίρρας, τι το κάνετε απλά επειδή είναι παντελώς απάιδευτοι σε μία βάρκα κια ανοιχτά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΒΟΗΘΟΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΤΕΑΣ https://diavgeia.gov.gr/doc/69%CE%A8%CE%91%CE%A99%CE%98-5%CE%97%CE%9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις ολοι που κραζεται και νοιαζεσται για το καλο του τοπου δεν κατεβαινετε να δουμε τι θα παρετε αν και οι περισσοτεροι την ειδατε την τυχη σας γιατι ειναι γνωστο πιει κραζουν αντε ντε και επιτελους τη κρυβεσται πισω απο ανωνυμιες αλλα ετσι ειναι αυτος ειναι ο αυγουλας και εσεις οι κοτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή