Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Σύλλογος επαγγελματιών Γαλαξιδίου: ευχαριστούμε τον δήμο Δελφών για την ηχηρή απουσία του από τα Αλευρομουτζουρώματα... ήταν απησχολημένος με την επιτυχή διοργάνωση δαπανηρών εκδηλώσεων σε άλλες πόλεις που απέσπασαν την μερίδα του λέοντος!...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ 
 Γαλαξείδι 4/3/2015
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Γνήσιος κι ανθεκτικός πρεσβευτής για την δημόσια εικόνα της πόλης μας αποδείχθηκε για πολλοστή φορά το παραδοσιακό αλευρομουτζούρωμα, η επιτυχής διοργάνωση του οποίου εξασφάλισε την φιλοξενία δεκάδων εντύπων, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών μέσων πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας, χρήσιμα εργαλεία για την διαφήμιση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος της πόλης μας και της επιχειρούμενης ανάπτυξής της.

     Το μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλουμε όλοι μας στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές, Γαλαξιδιώτες και μη, που κράτησαν τα ηνία για μια ακόμη φορά, συντηρώντας το ξεχωριστό έθιμο, πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, παρά τα πενιχρά μέσα και τις ηχηρές απουσίες εκείνων που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι μπροστάρηδες... 

   Αρωγοί σ' αυτή την προσπάθεια, παρά τις εξαγγελίες και τις πολλές ανέξοδες προεόρτιες διαβεβαιώσεις, λίγοι και καλοί: 

   • Η εταιρία Presto με τα προϊόντα ζύμης της, που μέσω του κ.Κων/νου Μπίνα προχώρησε στην δωρεάν προμήθεια αλευριού.
  • Η εταιρία ATHINA FOODS, που μέσω των κ.κ. Λεωνίδα και Τάκη Σπάτουλα, προχώρησε στην δωρεάν προμήθεια ελαιοκάρπων καθ' όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου. 
 • Τον κ.Γεράσιμο Διαμάντη για τον σχεδιασμό του εντύπου.
 • Τον κ.Χρήστο Μαρκέτη για την παραγωγή του εντύπου. 

    Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου επαγγελματιών Γαλαξιδίου που για μία ακόμη χρονιά υπερέβαλαν των δυνάμεων τους για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν το πλήθος των επισκεπτών που βρέθηκαν στο Γαλαξίδι.

    Τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τον πολιτιστικό σύλλογο, το σύλλογο γυναικών, τις γυναίκες εθελόντριες – παζάρι, τον Ναυταθλητικό όμιλο, τον σύλλογο ξενοδόχων και τέλος την οργανωτική επιτροπή των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πρέπει άμεσα να αρχίσει να σχεδιάζει για το επόμενο αλευρομουτζούρωμα.

     Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δελφών, γιατί παρά την ηχηρή απουσία εκπροσώπων του, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ανταποκρίθηκε στην ελάχιστη απαίτηση του Συλλόγου μας, να διατηρήσει στοιχειωδώς καθαρή την πόλη, φροντίζοντας για την έγκαιρη αποκομιδή των σκουπιδιών του τριημέρου. 

       Φυσικά και για όσα ελπίζεται να κάνει στην συνέχεια, έστω και με καθυστέρηση, όταν κοπάσουν οι... χοροί, από την επιτυχή διοργάνωση δαπανηρών εκδηλώσεων σε άλλες πόλεις του δήμου, που ως φαίνεται μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τους και, απέσπασαν την μερίδα του λέοντος!...

4 σχόλια:

  1. Δηλαδη, βρε '' επαγγελματιες'' του Γαλαξιδιου, ολες τις αλλες ημερες του χρονου, που δεν υπαρχουν επισκεπτες απο Αθηνα η αλλα μερη και ζειτε απο τους Αμφισσιωτες, ειναι καλα;;; Τοτε γιατι δεν το αναφερετε;;; Αλλα αλλος ειναι ο σκοπος της ανακοινωσης σας! Δηλαδη εσεις θα εισασταν ευχαριστημενοι να βλεπατε τον Δημαρχο Παναγιωτοπουλο αλευροφουμαρισμενο , τοτε θα λυνοταν το προβλημα σας...Ελεος με τις ανακοινωσεις πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Αντωνη που βγήκες επώνυμα ως πολιτικο προσωπο. Εκπλισομαι ευχαριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ιωάννου ξέρετε κατά που πέφτει το Γαλαξίδι? έχετε κάποιο θεσμικός ρόλο και παρεμβαίνετε δημόσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν λέμε άλλες πόλεις εννοούμε ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ γιατί στα άλλα μέρη εκτός από την Άμφισσα είτε έπεσαν κάτι ψύχουλα, είτε δεν έπεσε δεκάρα τσακιστή.
    Αν περιμενε το Γαλαξίδι να σωθεί από την Άμφισσα θα είχε ήδη σβυστεί από το χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή