Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

To ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας...





    
   Θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

    Οφείλουμε να συγχαρούμε τον νεοεκλεγέντα βουλευτή με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κο Κωστοπαναγιώτου Ηλία και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

   Στην κρισιμότερη πολιτική στιγμή της Μεταπολίτευσης δώσαμε έναν δύσκολο και ωραίο αγώνα για τη δικαίωση των Αρχών μας, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει η Ελλάδα να βρίσκεται στον ευρωπαϊκό δρόμο και να περάσει στην επόμενη μέρα, της ελπίδας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής προόδου, με ασφάλεια και σταθερότητα. 

    Τα μηνύματα των εκλογών για όλους μας, αλλά και για το ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα και πολλαπλά. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει και πάλι στις επάλξεις.

    Συνεχίζουμε με ευθύνη για την Φωκίδα, την Ελλάδα και την Κοινωνία για να μην χαθούν οι θυσίες των πολιτών. 
   Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, ρεαλισμό και πίστη στις αρχές και τις αξίες μας, τον αγώνα για την πρόοδο της χώρας και την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης. 

    Μαζί με όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τοπικά και πανελλαδικά, θα εργαστούμε για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.

   Με εκτίμηση, 

 Γαζή Παναγιώτα
 Καραμπάρμπας Λεωνίδας 
Τσιλίκης Χρήστος

3 σχόλια:

  1. Πέρα απο τις ψευτοευχές και τα γλυψίματα , εσείς που κρατήσατε ψηλά την...ευθύνη και τις.... αρχές σας, πήρατε απο το λαό και με το παραπάνω αυτό που σας άξιζε.
    Ο βρώμικος πόλεμος που κάνατε προεκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ εσείς και ο συνεταίρος σας, ο δημοκράταρος ο Σαμαράς θα πρέπει να παραμείνετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για περισυλλογή και αυτοκάθαρση.
    Θέσεις και μάλιστα σε κρατικοδίαιτους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μοιράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ: Στην Α Θεσσαλονίκης χάνει από τον Βασίλη Λεβέντη.
    Το ΠΑΣΟΚ, θα είναι το μικρότερο κόμμα στην επόμενη βουλή. Συγκέντρωσε το 4,6% των ψήφων και θα εκλέξει 13 βουλευτές. Στην Α Θεσσαλονίκης, την εκλογική περιφέρεια του Ευάγγελου Βενιζέλου, το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε μικρότερο ποσοστό και από τον Βασίλη Λεβέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο πρέπει να είναι τρολλάρισμα. Δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή