Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΝΟΪΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ...




    Η Νέα Δημοκρατία η μόνη δύναμη ευθύνης και σιγουριάς για τη χώρα ακόμη και σήμερα, παραμονές των εκλογών, συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την Πατρίδα και το μέλλον της.
   Η Κυβέρνησή μας συνεχίζει με απτά αποτελέσματα το μεγάλο αγώνα για να ορθοποδήσει η Ελλάδα και εξασφαλίζει μεγάλες επιτυχίες. Ειδικότερα, σήμερα ανακοινώθηκε από τον Μάριο Ντράγκι το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της πολιτικής ποσοτικής χαλάρωσης, με την Ελλάδα να εντάσσεται σε αυτό με προϋποθέσεις. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του πρόεδρου της ΕΚΤ δεν θα αποκλεισθούν τα ελληνικά ομόλογα από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, διευκρινίζοντας ότι σε χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα (από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) θα ισχύουν πρόσθετα κριτήρια.
  Ο επικεφαλής της ΕΚΤ δήλωσε ότι η Τράπεζα θα αγοράζει, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο, ομόλογα αξίας 60 δισ. ευρώ για ένα χρόνο, τουλάχιστον έως τον Σεπτέμβριο του 2016, γεγονός που σημαίνει ότι το συνολικό ποσό ξεπερνά το 1,4 τρισ. ευρώ. Λίγο νωρίτερα η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι παραμένει αμετάβλητο το βασικό επιτόκιό της 0,05%, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΛΑ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΡΙΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ + ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ email ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κοπελα μου παλι χρεωμενοι θα ειμαστε,ελεος πια, και εσεις σαν βουλευτες κοροιδευετε τους παντες και τα παντα, το μονο που σας νοιαζει ειναι τα λεφτα και η προβολη,πες μου μια επενδυση που εγινε με δικες σου ενεργειες και δημιουργησε 50 θεσεις εργασιας? στη Φωκιδα φυσικα, παλι τα ιδια χαλια με την παπαθαναση εχουμε, δε σωζεται η κατασταση με της φωτογραφιες του γκελεσταθη και τον αλλων γραφικων υπεργυρων , δε λυνοντε προβληματα ετσι,γιατι δε χαλασες τον κοσμο για το γηροκομειο της Αμφισσας να μην κλεισει, ουτε και για τα αλλα ιδρυματα εκανες κατι, αφηνω το ιδρυμα της ιτεας απ εξω, εκει εκανες κατι,μονο ανακοινωσεις για ψιλου πηδημα, αυτες οι πολιτικες φεραν τον συριζα, που ευχομαι να μην βγη και παθουμε χειροτερα, δεν σε ψηφιζουμε να σε καμαρωνει ο μπαμπας, σε ψηφιζουμε να χαλας τον κοσμο για εμας τους πολιτες,εσυ στο σπιτι σου το βραδυ θα φας, υπαρχουν οικογενειες που δε θα φανε, και μην βιαστεις να απαντησεις οτι ολα ειναι καλα, χορτασαμε λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΤΉΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΔΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΆΛΛΟΥΣ. ΕΣΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αφησατε απληρωτους τους Δ.Υ, για να πληρωθουν την Δευτερα.
    Πως θελετε να μετακινηθουν το Σαββατοκυριακο οι ετεροδημοτες, για να πανε στα χωρια τους και να σας ψηφισουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή