Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Υποψήφιος με τον Καμμένο στην Φωκίδα ο Σπύρος Τρίψας...!!

    Ανακοινώνονται επισήμως τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα οποία αναρτώνται σταδιακά στην ιστοσελίδα του κόμματος.


   
     Στα ψηφοδέλτια μετέχουν όλοι οι νυν βουλευτές του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος των Αν.Ελ., Πάνος Καμμένος, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και τα Δωδεκάνησα. 

   Στην Α’ Αθηνών θα πολιτευθεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις και στη Φωκίδα ο δημοσιογράφος Σπύρος Τρίψας.

 Τα δύο άλλα πρόσωπα στην Φωκίδα είναι οι 

2. ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ
3.  ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΑΜΑΛΙΑ

 Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Τέρενς Κουίκ, δεύτερος ο καθηγητής Ι. Βάμβουκας που προέρχεται από τη Νέα ΜΕΡΑ, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση τοποθετείται ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης. 

   Επίσης, στην Α’ Αθηνών θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Π. Αβραμόπουλος, Ντ. Αργυρόπουλος, Έλενα Κουντουρά, Αν. Μπάστα, Στ. Μελά, κ.ά. Στη Β’ Αθηνών οι Γ. Αγγελάκης, Δαμ. Βασιλειάδης, Ευ. Εγγλέζου, Ομ. Ευστρατιάδης, Γ. Κολυβάς, Ελ. Λεπίδα, Κ. Μανίκας, Χρ. Μαστραντώνης, Περ. Νεάρχου, Αθ. Παπαχριστόπουλος, Ιω. Σακκάς, Ελ. Σκλαβενίτη, κ.ά. 

    Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι Γ. Αβραμίδης, Χρυσ. Αθανασίου, Ανασ. Δαλακλή, Κ. Ζουράρις, Γ. Καλεάδης, Αλ. Κιτικίδης, Δ. Λάβδης, Εμ. Σπανίδης, Θ. Τοσουνίδης κ.ά. Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα πολιτευθούν, μεταξύ άλλων, οι Κυρ. Αντωνιάδης, Στ. Βαλάνη, Μ. Καραβέλας Π. Μαραπίδης, Σταυρ. Ξουλίδου.

    Στην Α’ Πειραιά θα είναι οι Π. Αρβανίτης, Γ. Βαγιάκης, Γ. Βοϊδονικόλας, Γ. Ζησιμάτος, Γ. Χριστοφορίδης κ.ά. Στη Β’ Πειραιά θα είναι οι Π. Γκιόκας Κ. Ευσταθόπουλος, Δημ. Καμμένος, Ειρ. Μαρούπα, Δημ. Χρυσικόπουλος κ.ά.

    Στην Περιφέρεια Αττικής θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Μ. Βασιλείου, Κ. Γεωργόπουλος, Κ. Κατσίκης, Σπ. Σαββίδης, Π. Χαϊκάλης. 

   Τέλος, στο Επικρατείας θα μετάσχουν (κατ' αριθμητική σειρά) ο Τέρενς Κουίκ, ο Γ. Βάμβουκας, ο Κ. Ντάλιος, ο Φ. Μακρής, ο Ευθ. Δρόσος, ο Ελ. Λιντοβόης, ο Παν. Καρβελάς, η Δημ. Ρετσίνα-Φωτεινίδου, η Ευ. Σαρηγιαννίδη, ο Γ. Κακαρελίδης ο Σ. Στεργίου και ο Π. Σγουρίδης.


 http://news247.gr

10 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί μας οδηγούν κάποιοι που κόπτονται δήθεν για το καλό της Φωκίδας, ενώ στην ουσία το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό τους όφελος και ο διακαείς πόθος τους για το βουλευτιλίκι.
    Στις εκλογές του 2012 δεν ήθελαν στο ψηφοδέλτιο το κ. Τρίψα και επέβαλαν τον αδύνατο Τάσο Φλώρο.
    Και πάλι σήμερα δεν ήθελαν ισχυρό συνυποψήφιο από τη Δωρίδα και κατάφεραν να αφήσουν εκτός ψηφοδελτίου τόσο το Λυμπέρη, όσο και το Τρίψα.
    Όπως την πάτησαν το 2012, θα την πατήσουν και τώρα.
    Ως Καραμανλικός, λυπάμαι για την επιλογή που έκανε ο κ. Τρίψας, τον οποίο εκτιμώ.
    Ως Νεοδημοκράτης έχω να πω πως επιτέλους το Κόμμα πρέπει να ξεβρομίσει από τα παράσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυρός ο Τρίψας? γυρολόγος ..... Με αλεξίπτωτα τώρα τον Καμμένο? έλεος κύριε που λες ότι εισαι καραμανλικός, κατέβα ΕΣΥ τότε, που δεν εισαι παράσιτο.....

      Διαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ !!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ (Ν.Δ) ΣΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ( ΑΝΕΛ ) !!!!! ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ....
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ξερω οτι ο Καμμενος εκανε κινηση ματ με τον Τριψα
    να δουμε τωραα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πρώτη φορά ο κ Καμμένος θα επαληθεύσει το όνομά του, φυσικά στο πεδίο του πολιτικού ανταγωνισμού. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς βαθυστόχαστες αναλύσεις, αλλά ο κ. Καμμένος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εισόδου του κόμματός υτου στη Βουλή. Φταίει, η άχρωμη και καταγγελτική πολιτική του, η οποία δεν είχε προτάσεις εμπεριστατωμένες, θα το διαπιστώσει μόνος του, Πάντως είναι βέβαιο ότι το κόμμα του θα συμπιεστεί απο την ακραία αντιπαράθεση των δύο μονομάχων, όπως και όλα τα μικρά κόμματα. Όσο για τον κ. Τρίψα καίει το πολιτικό του χαρτί άδοξα, ενώ θα μπορούσε να περιμένει , αφού δεν τον πήρανε και τα χρόνια.
    Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι λυπηρό ότι η ΝουΔούλα τρώει τα παιδιά της. Οι πρακτικές της δεν άλλαξαν από το 1974. ΠΑΣΟΚοποιήθηκε μετά το 1981 όταν είδε ότι ο λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ, πιάνει στον κόσμο και προβλέπω ότι θα καταλήξει όπως το ΠΑΣΟΚ! Δεν ξέρω τον νέο που «κατεβάζει» ως υποψήφιο με το όνομα Χαλιορής( αλλά από το βιογραφικό του συμπεραίνω ότι ….«σπούδασε» ΝουΔούλα! Έτσι έκανε και ο Ρέππας(ο φον Δημητράκης)! Σπούδασε ΠΑΣΟΚ!
    Ο Σπύρος Τρίψας είναι γεννημένος στην Ντουβιά. Τουλάχιστον δεν «διαγκωνίστηκε» για να διακριθεί! Καλά έκανε και δεν πήγε στην ΝουΔούλα! Καταλαβαίνετε τι θα γίνει στη ΝουΔούλα αν χάσει ο Καλαματιανός από τον «Ανδρέα» Τσίπρα; Διεκδικητές για την προεδρία της ΝουΔούλας θα είναι κατά αποκλειστικότητα οι Μητσοτακη-Μπακογιανναίοι : Από τον Κώστα Μητσοτάκη μέχρι τον Κώστα Μπακογιάννη! Φαντάζομαι να μην τσακωθούν μεταξύ τους σε ποιόν θα πέσει το λάφυρο της ΝΔ! Διότι και η Ντόρα πιστεύει ότι της ανήκει η ΝΔ και ο Κυριάκος!
    Όσοι είστε δυσαρεστημένοι από την ΝουΔούλα, ψηφίστε το Σπύρο, τον γιό του δεκανέα, που είναι γεννημένος και σπουδασμένος στη Ντουβιά! Όσοι είναι στο άρμα της ΝουΔούλας έχουμε υποψήφια!
    Ν. Εμμανουήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κυριος Σπυρος εφαγε πορτα απο τον Αντωνακη.

      Διαγραφή
  8. κύριε Ν. Εμμανουήλ
    Η Νουδούλα όπως τη λες, αν ο Αντωνάκης δεν την είχε ρίξει το 1993, θα είχε αλλάξει πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Ο Μητσοτάκης (ο Κωνσταντίνος) το μεγαλύτερο λάθος που έκανε ήταν να παραδώσει την αρχηγία του κόμματος και να αντικατασταθεί από τον Έβερτ, κλπ. Από τότε η Ν.Δ. έγινε ένα λαϊκίστικο κόμμα. Και εάν στις εσωκομματικές εκλογές του 2010, εκλεγόταν η Ντόρα, η ΝΔ δεν θα είχε ΝουΔούλα. Τέλος, εάν σου αρέσει η υποψήφια της Νουδούλας, με γεια σου με χαρά σου. Εμένα δεν μου αρέσει. όχι γιατί έλεγε ναι σε όλα (αυτό λίγο πολύ αναμενόμενο), αλλά ήταν οκνηρή, άχρωμη, άγευστη, άοσμη. Δεν θα ξεχάσω το έγγραφο που έστειλε το Σεπτέμβριο του 14 με το οποίο ρωτούσε εάν τον Ιούλιο του 14 εντάχθηκε ο παραδοσιακός ελαιώνας στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις για τα επόμενα χρόνια. Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή